Ma 2021 szeptember 20. Friderika napja van. Holnap Máté, Mirella napja lesz.
Lovas István: Magyarország: a liberálisok paradicsoma

Lovas István: Magyarország: a liberálisok paradicsoma

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
„Egyéb kérdés?”

]]>OFF-GUARDIAN]]>

Az ezen címmel ellátott cikk így indít:

„Azon gondolkodik, hogy mit fog olvasni holnap Magyarországról a fősodratú nyugati sajtóban? Egyszerű. Ugyanazt, mint tegnap, és szinte ugyanazt, mint az elmúlt hét évben, amióta az Orbán Viktor miniszterelnök által vezetett  jobbközép kormányt megválasztották.

A cikkből meg fogja tudni,  hogy Orbán populista, autokrata uralkodó, aki Európát fenyegeti, és olyan politikus, aki nem habozik antiszemita nyelven szólni azért, hogy megnyerje magának a szélsőjobboldali Jobbik szavazóit és elterelje a kínos igazságokat éppen arról, ami aznap aktuális Magyarországon.

Természetesen azt is olvassa, hogy szájkosarat rakott a médiára, a bíróságot az uralkodó elit szolgájává degradálta, lerombolta a fékek és egyensúlyok rendszerét, míg elfojtja az ellenzékiek hangját, szörnyű félelmet kelt, és a nép felét elüldözi Magyarország határain túl, meg a többit”.

A cikk azután azt írja, az ilyen hazugságokat író médiumoktól lehetetlen helyreigazítást kérni, mert ugyanazokat a hazugságokat akarják a jövőben is az unalomig ismételni.

„Szóval, ha valaki ugyanazt a szemetet akarja olvasni, amit a fősodratú média termel ki magából, és azt, hogy a magyar kormány miként emlékeztet ’a történelem legsötétebb korszakára’, üsse fel a Washington Postot, a New York Timest, a Guardiant, a német, a francia és az osztrák lapokat. Ebben a cikkben viszont tényeket talál. Amelyekről soha nem hallott. És csak akkor tapasztalja, ha Magyarországra látogat és ott körülnéz”.

Ezután:

„Hallott bárki is nyugati hangot panaszkodni Magyarország déli szomszédjában, Szerbiában az ottani médiahelyzetről? Nem. Nos e 7,4 milliós országban az ellenzéknek egyetlen országos napilapja van, amelynek példányszáma 2000. A többi totálisan kormánybarát. Éles ellentétben Magyarországgal, ahol…”

Innentől következik a valódi magyarországi sajtóhelyzet ismertetése a televíziózás példáján, ahol nézettségben az RTL Klub, az ATV és a HírTV totálisan tarol a kormánypárti tévékhez képest.

A cikk ezután áttér arra, hogy miként támogatja a kormány ellenfeleit, a világon egyedülálló módon.

A leírás a Könyvhét június 10-i megnyitóján Závada Pál író azon beszédével indít, amelyben panaszkodott, hogy milyen szörnyű elnyomás uralkodik az egypárti, autokrata Magyarországon. És ki finanszírozta az eseményt? A kormány.

Ezután az Országos Bírósági Hivatalnak a kormány által kinevezett elnöke, Handó  Tünde következik, aki olyan bírót helyezett kulcspozícióba, aki a szocialista kormány idején a Demokrata hetilap főszerkesztőjét ítélte börtönre, mert az a szocialistákat sértő cikket írt.

Majd következik Polt Péter ügyész, aki a világért sem indítana eljárást Gyurcsány Ferenc és a többi volt politikus piszkos ügyei miatt.

Az írás ismerteti, hogy a magyar kormány nemhogy antiszemita lenne, de óriási pénzekkel támogatja a zsidó szervezeteket és tel avivi nagykövete a valós helyzetet meghamisítva azt nyilatkozta egy izraeli lapnak, hogy Magyarországon nagy és növekszik az antiszemitizmus csak azért, hogy elnyerje e lap tetszését.

A cikk azzal zárul, hogy a kormány külföldön is legádázabb, liberális ellenségeit támogatja hatalmas pénzekkel, mint a Fellegi Tamás vezette Magyar Kezdeményezések Alapítványán keresztül, amely a Magyarországot a Washingtonban rendszeresen szapuló Ann Applebaum új alapítványát segíti hatalmas összegekkel.

Az írás zárómondata: „Egyéb kérdés?”

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Egészség (50) Mondom a magamét (5579) Jobbegyenes (2114) Gazdaság (662) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Politika (1578) Mozi világ (440) Mozaik (83) Történelem (14) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1458) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>