Ma 2021 október 25. Blanka, Bianka napja van. Holnap Dömötör napja lesz.
66c3c194cd585c954b129c555a340499.jpg

Lovas István - Magyar Bálint, Lunacek és Tavares a Pfeifer könyv bemutatóján

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mint beszámoltunk róla, a hazánkat folyamatosan a célkeresztjében tartó osztrák Ulrike Lunacek európai parlamenti képviselő, az Európai Parlament zöldpárti frakciójának alelnöke és zöldpárti kollégája, a Magyarország elleni EP-jelentést készítő Rui Tavares képviselő a vasárnapi választások utáni keddre időzített egy könyvbemutatót {...}

{...} az Európai Parlamentben, amelynek kapcsán Magyarországot kívánják „náci” színekben feltüntetni.

A bemutatásra kerülő könyv szerzője Karl Pfeifer - aki az izraeli rádiónak és a Hetek című hetilapnak dolgozott Bécsből - az osztrák sajtóban rendszeresen festi le Magyarországot az antiszemitizmus gennyes gócaként. Könyvének címe „Ausztriától Palesztináig és újra vissza”.

A meghívón legtetején szereplő „Magyarország 1938 és 2014” közül az első dátum egyébként az „Anschluss”, vagyis Ausztriának az osztrák nép öröme által kísért Németországhoz való csatlakozásának évszáma is.
A tegnap módosított, hatalmas turulmadárral illusztrált meghívón már szerepel Magyar Bálint – az adóssága elől futó egykori balliberális SZDSZ nevű párt volt vezére – neve, akivel „vitát” folytatnak majd a Pfeifert vendégül látó zöld képviselők.
Lapunk szerdán és csütörtökön több kérdést intézett a tájékoztatás szabadságára és fontosságára rendszeresen emlékezető két képviselőhöz. Meg akartuk tőlük egyebek között tudni azt, hogy a könyv címe miért juttatta ismét eszükbe Magyarországot; hogy látnak-e valós párhuzamot 1938 és 2014 Magyarországa között; hogy valaha is zavarta-e őket a franciaországi vagy ausztriai antiszemitizmus, vagy netán az, hogy a bolgár szocialista kormány az antiszemita Attaka párttal kormányoz koalícióban. Megkérdeztük Lunacek asszonytól azt is, hogy tiltakozott-e azért, amiért Andreas Mölzer szintén osztrák EP-képviselő az Európai Uniót „négerkonglomerátumnak” tartotta és a német harmadik birodalomhoz hasonlította, de válasz lapzártánkig egyiküktől sem érkezett.

(Magyar Nemzet, 2014-04-04)

Lovas István

forrás:Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (138) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Történelem (14) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (506) Mondom a magamét (5656) Egészség (50) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Gazdaság (662) Belföld (6) Életmód (1) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Kultúra (6) Mozi világ (440) Vetítő (30) Jobbegyenes (2133) Nagyvilág (1463) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>