Ma 2021 augusztus 02. Lehel napja van. Holnap Hermina napja lesz.
c17e10104f9942cf95bc79ea867790e2.jpg

Lovas István - Itt az ideje kimondani: az EU apartheid rendszert működtet

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az Európai Unió kezd körkörös ellenszenvnek és megvetésnek örvendeni. Ha már a hivatalos Washington is a legdurvábban küldi el trópusi éghajlatra, Brüsszel kék háttérre festett aranycsillagzatának állása sem fényes jövőt jósol.

...ÉS HA A TÜRELEM FOGYTÁVAL A NÉP A „HEXIT”-RE SZAVAZ?

„A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval.”

(Winston Churchill)

Lényegesen veszélyesebb az unióra nézve azonban, hogy az egyre rohamosabban veszít egykori vonzerejéből a tagországokban, és jelenik meg sokak szemében visszataszítónak. Ne feledjük: Horvátország csatlakozása előtt a megkérdezetteknek már a többsége nem akarta az uniós tagságot, mint ahogyan a megkérdezett törökök többsége sem akar már az EU részévé válni.

Február 9-én a France 24 nevű francia globális hírtévé riportfilmet készített arról, hogy a felmérések szerint a franciák többsége a „szélsőjobboldali” Nemzeti Frontra akar szavazni. Az egyik gazdálkodó így indokolta, miért fog Marie Le Pen pártjára voksolni: „A betörések száma az országban az elmúlt évben 5 százalékkal nőtt. A traktoromat ellopták…Ez így nem mehet tovább”.

A svájciak ugyanezen a napon arra szavaztak, hogy korlátozzák az EU-ből jövő migránsok számát annak ellenére, hogy tudták, Brüsszel igen súlyos, zsebre menő ellenlépéseket fog tenni velük szemben.

Holott a franciák és az EU-n kívül álló Svájc a nyertesek közé tartozik.
Velünk szemben. Akikkel szemben minden megengedett.

Egy pedofíliában hitelesített zöldpárti vezér, Daniel Cohn-Bendit az Európai Parlamentben kidagadt nyaki ütőérrel üvöltöz Magyarország kétharmados többséggel megválasztott miniszterelnökének az arcába, hogy diktátor, és teszi ugyanezt alig más szavakkal Hannes Swoboda, a szocdemek, és Guy Verhofstadt, a liberálisok vezére, nem is túlzottan palástolva, hogy Orbán Viktornak leginkább az általuk hazudott fasiszta, antiszemita vonásai zavarják. Majd ezen urak hangjukat nem találják a szlovákiai szocdem Fico miniszterelnökkel szemben, amikor a besztercebányai térség kormányzójának a „neonáci” Marian Kotlebát - a Néppárt-Szlovákiánk pártvezetőjét - választják meg. Vagy amikor Fico állatoknak nevezi a cigányokat.

Ez az az Európai Parlament, amely harcba megy a transzneműek házasságának elismertetéséért, és vetne be minden eszközt, ha a szivárvány színű szekéreken parádézó, kizárólag keresztény jelképeket gyalázó melegeknek bekiabálnak, miközben az EU koszlott magyarok unalmas sirámaként söpri le azt a panaszt, hogy uniós országokban a magyarlakta területeken a vendéglőkben és piacokon nem merik magyarul feltüntetni az ételek nevét – hogy a magyarul beszélők ütlegeléséről és napi megalázásáról ne is beszéljünk.

Ez az az Európai Unió, amely tapsikol az Ukrajnában gumiabroncsokat, kocsikat és épületeket felgyújtó, rendőröket gyilkoló, kővetőkkel felszerelt, gyakran antiszemita jelszavakat skandáló tömegnek, miközben szinte hangját vesztette, amikor a terrorista Gyurcsány-rendszer beetetett kopói viperával és gumigolyóval támadtak békés emberekre, diáklányok fejébe rugdalva.

Ez az az Európai Unió, amelynek igazságügyi bizottsági alelnökét, Viviane Redinget Bayer Zsoltnak gyilkos cigányok ellen írt cikke készteti megszólalásra, de harapófogóval se lehetne kihúzni belőle egyetlen elítélő szót Marian Vals francia szocialista belügyminiszter ellen, aki igazi francia elánnal zsuppolja haza a román és bolgár cigányokat illegális telepeikről, a nép tetszésétől kísérve,és köpve az emberek szabad áramlásának uniós „alapértékére”.

Ez az az Európai Unió, amelynek legerősebb tagországai alig álcázzák undorukat és félelmüket attól, hogy bolgár, román és egyéb eredetű cigányok érkeznek hozzájuk, míg Magyarország és a magyar kormány a fasiszta, rasszista és cigánygyűlölő, noha valószínűleg a cigányokat a legsikeresebben integráló ország vagyunk, míg ők néhány száz cigány integrálására is képtelenek.

Ez az az Európai Unió, amelynek pénzügyi biztosa, Olli Rehn tudatosan ártani akart Magyarországnak (lásd február 14-i számunk egész oldalas ismertetését Matolcsy György MNB elnök volt kabinetfőnökének hamarosan megjelenő könyvéről), miközben inkább saját karját vágná le, minthogy hasonlót aljasságra vetemedne egy neki nem tetsző monetáris politikát folytató nyugat-európai országgal.

Ez az az Európai Unió, amelynek sajtója hangszóróval támadja Tarlós István budapesti főpolgármesert, amiért megtisztítaná a főváros neuralgikus pontjait a kéregetőktől és a köztereket vécének használóktól, míg egyetlen egyszer nem kifogásolta, hogy Dániában és Hollandiában egyszerűen tilos a koldulás.

„Magyarország antiszemita és gonosz a romákkal”, üvölti szalagcímében a talán leggyomorforgatóbb brit bulvárlap, a Daily Mail, elfeledkezve arról, hogy a brit rendőröknek kétfajta kritérium szerint kell igazoltatniuk és megmotozniuk az embereket: észlelt etnikumuk és önbevalláson alapuló etnikai hozzátartozásuk alapján.

Nagyon ideje lenne a kettős mérce folyamatos hangoztatása után kimondani, hogy az Európai Unióban politikailag leginkább a mi hátrányunkra, gazdaságilag pedig a posztkommunista országok rovására apartheid rendszer működik, ahol más minőségű cikkeket gyártanak a „fehéreknek”, kezdve a BMW kocsiktól a hozzánk behányt gyatra, de drága élelmiszerekig. Azon az alapon, hogy a „feketék” torkán minden lenyomható.
Mert a „feketék” lenyelik azt is, hogy míg a bankok a politikai értelemben vett Nyugat-Európában ingyen teszik lehetővé klienseiknek a korlátlan számú készpénz-felvételt az automatákból, addig az unió bantusztánjaiban, Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és másutt mindezt komoly illeték ellenében tehetik csak. Szabályozással gátat vetni mindennek? Ugyan! Szabályozzuk inkább a lehelet megengedett maximális hőmérsékletét, ugye?

És még sem mi akarunk kilépni az EU-ból, hanem a britek, mely kilépést a sajtó BRexit-nek nevezte el. Utána jött a GRexit, a görögök uniós vagy euróövezeti kilépési hajlamára utálva. Míg a február 6-án nem lépett a színre a NExit, miután Geert Wilders, a kelet-európai „hordákat” a muzulmánokkal egyformán gyűlölő pártvezér – akinek Szabadság Pártja a felmérések szerint a legtöbb képviselőt küldi majd az Európai Parlamentbe Hollandiából – a napokban tanulmányt mutatott be, amely szerint országa jobban járna az EU-n kívül, mint benn maradva.

Annyi igaz, hogy több pénzt kapunk az uniótól, mint amennyit oda befizetünk. Hogyne. De ha a megalázottaknak eszükbe jut, hogy kis ár ez elvett piacainkhoz, megszüntetett iparágainkhoz mérve, és ha az is eszébe jut a gazdaságilag negatív diszkrimináltsága mellett politikailag is hátrányosan megkülönböztetett magyaroknak, hogy helyzetük mind hasonlóbb válik az egykori dél-afrikai apartheid-rendszerben a feketék lakhelyén, a bantusztánokban élők elleni diszkrimináltsághoz, akkor megszülethet a Hexit, a demokratikus követelés a magyar kilépésről rendezett népszavazásról, amely sikere esetén akár dominóeffektus is bekövetkezhet. Az uniónak nem a nem létező Magyar Gárdától, hanem saját apartheid politikájától kellene rettegnie.

Lovas István

(Magyar Nemzet, 2014-02-15)

forrás: Lovas István facebook oldala

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Gazdaság (659) Jobbegyenes (2084) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Belföld (6) Életmód (1) Politika (1578) Autómánia (61) Tereb (138) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5467) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>