Ma 2023 február 02. Karolina, Aida napja van. Holnap Balázs napja lesz.
Lovas István: Hogy ne merüljön feledésbe Fodor Gábor áladjunktusi csalása

Lovas István: Hogy ne merüljön feledésbe Fodor Gábor áladjunktusi csalása

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az alábbi nyílt levél  az Új Magyarország című napilap 1995. II. 9-i számában jelent meg.

(A levélre Ficzere – exdékántól – a mai napig nem érkezett válasz. A Fodor Gábor nevű mai liberális pártvezér szintén nem válaszolt. )

NYÍLT LEVÉL DR. FICZERE LAJOS DÉKÁN ÚRNAK

ELTE  ÁLLAM- ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

Tisztelt Dékán Úr!

Értesülésem szerint dr. Fodor Gábor, a kulturális tárca jelenlegi birtokosa e beosztásába lépése előtt tanársegédi beosztásban dolgozott az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán.  Ennek ellenére a nyilvánosság előtt (televíziós fellépésekkor, stb.) egyetemi adjunktusnak címeztette magát, és egyetemi szobája ajtaján még ma is ez a címzés áll (ld. a dátumozott fényképet).

Azt hiszem, egyetért velem, hogy közéletünk tisztaságának megőrzésében kitüntetett hely illeti meg az Ön által vezetett kart.

Éppen ezért, nem csak úgy kérem a fentiek megválaszolására a nyilvánosság előtt, mint ahogyan azt az 1986. II. sz. sajtótörvény azt kötelességévé teszi, mint egy költségvetési intézmény egyik vezetője, de egy felsőbb, morális parancs alapján is.

Szíveskedjék tehát a nyilvánosság előtt tájékoztatni, vajon a fentiek megfelelnek-e a valóságnak, és amennyiben információim  igaznak bizonyulnak, megjelölni azokat a jogi lépéseket, melyek haladéktalan meghozatala nem csupán szükségesek, de az egyetemi autonómia eszméjéből fakadóan elengedhetetlenek is.

Tiszteletteljes üdvözlettel,

Lovas István

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Jobbegyenes (2537) Mozi világ (440) Vetítő (30) Egészség (50) Tv fotel (65) Nagyvilág (1305) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (675) Életmód (1) Szépségápolás (15) Tereb (142) Flag gondolja (33) Sport (729) Történelem (15) Gasztronómia (539) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Mondom a magamét (6587) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Irodalmi kávéház (516)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>