Ma 2020 november 24. Emma napja van. Holnap Katalin napja lesz.
lovas017.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 35.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Elhallgatott hírek” néven sorozatot indítottam azért, hogy a hazai média hallgatását vagy várható hallgatását egyes témákban áttörjem. Általában két napot várok arra, hogy egy hír megjelenjen médiánkban, ami messze több annál, mint ami indokolt lenne a közléshez.

(AZ MTI MÁR A LEFEJEZŐK CINKOSA LETT)

- Izraeli külügyminiszter: az Izraelhez nem lojális arabokat le kell fejezni!

- Az Iszlám Államot segítő amerikai és izraeli katonai tanácsadókat tartóztattak le Irakban

- Az amerikai kongresszus példátlan beavatkozása: Obama feje fölött levélben fordult Iránhoz 47 republikánus képviselő

- Avigdor Lieberman izraeli külügyminiszter egy kampánybeszédében az izraeli Herclijában kijelentette: az Izrael államhoz hűtlen arabokat le kell fejezni, jelentette tegnap a Haaretz című baloldali izraeli lap angol kiadása este 9:45 perckor.

„Akik ellenünk vannak, semmit nem lehet tenni azon kívül, hogy felragadunk egy csákányt és levágjuk a fejüket”. Ahmad Tibi arab származású Kneszet-képviselő kijelentette, a szélsőséges izraeli párt feje egy „zsidó Iszlám Államtól” várható megnyilatkozást tett.

(Az NBC amerikai tévéhálózat ma közölte a hírt.)

A hírt a Gazsó L. Ferenc igazgatása alatt működő MTI (a magát jobboldaliként eladó Gazsó három időszakban is vezette a balliberális Magyar Hírlapot) a hírt elhallgatta. Így a hazai sajtónak is van ürügye hallgatni.

Vajon a világsajtó milyen hangerővel számolt volna be arról, ha Szijjártó Péter magyar külügyminiszter kijelenti: „A Magyarországhoz hűtlen zsidókat csákánnyal le kell fejezni!”?

- Az angol nyelvű orosz ]]>Sputniknews.com]]> március 7-én közölte azt a hírt, hogy iraki terrorelhárítók négy, az USA-ból és Izraelből jött katonai tanácsadót fogtak el, akik az Iszlám Államot segítették. (Az MTI természetesen ezt a hírt sem közölte.)

- A New York Times című lap példátlannak nevezte tegnapi cikkében, hogy az amerikai kongresszus „keresztbe tegyen” az Egyesült Államok elnökének: 47 republikánus szenátor levélben óvta Teheránt, nehogy egyezményt írjon alá Obama elnökkel, mert azt egy következő amerikai elnök egy tollvonással semmissé teheti. A lap leszögezte: ilyenre az amerikai történelemben még nem volt példa, azaz a kongresszus sohasem szólalt meg külföldön az amerikai elnökkel szemben.

(A NYT nem tesz említést arról, hogy kik nyomására született a levél. Mint ismeretes, a republikánusok meghívására Netanjahu izraeli miniszterelnök néhány napja beszédet mondott az amerikai kongresszusban, amely beszédet folyamatos ováció, hurrázás és taps szakította félbe. A beszéd középpontjában az iráni atomfenyegetés állt.)

forrás: Lovas István facebook

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (655) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Sport (729) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (491) Tereb (140) Tv fotel (65) Nagyvilág (1452) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (245) Jobbegyenes (1902) Mozi világ (440) Mozaik (83) Vetítő (37) Autómánia (61) Belföld (5) Szépségápolás (15) Történelem (14) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Mondom a magamét (4928) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>