Ma 2021 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 247. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Katolikus püspök: elég legyen a migránsok plébániába fogadásából!

]]>BREITBART]]>

Peter Libasci, az amerikai Manchester (New Hampshire szövetségi állam) egyházmegye püspöke a hozzátartozó plébánosoknak és papoknak írt levelében szólította fel őket,  hogy hagyjanak fel a rendfenntartó erők ellenében dolgozni és ne fogadják be az illegális migránsokat, megsértve a bevándorlási törvényt.

A templom ne legyen „menhely”, óvta a papokat, bármennyire is tetszetősnek találják e kifejezést a migráció bajnokai, beleértve a New York Times-t.  /És a Klubrádiót nálunk, amely Beer püspököt és a hozzájuk hasonlókat égre-földre dicséri, miközben saját háza táján egy migránstincset nem tűr meg. Cigányt sem./

Helytelen az is,  hogy e migránsokban hamis reményt keltenek azzal, hogy így elrejtőzhetnek a hatóságok elől.

NYT: Hagyja az USA Szíriát és Oroszországot kivérezni

]]>RUSSIA TODAY]]>

A Russia Today portálja interjút készített Lionellel (William Lebron), az Emmy-díjas ügyvéddel, szerzővel, gitárművésszel, aki azt mondja, Thomas Friedmannak, a New York Times publicistájának írásánál nehezebb gyomorforgatóbbat olvasni.

Friedman ugyanis azt ajánlja (április 12-i cikke itt található: ]]>https://www.nytimes.com/2017/04/12/opinion/why-is-trump-fighting-isis-in-syria.html?_r=1]]>), hogy az USA ne szálljon harcba az Iszlám Állammal, hanem  használja csak arra hogy az kivéreztesse Szíriát, Oroszországot és Iránt.

Azt mondta, a cikk olvasása után mást sem csinál, mint terjeszti a NYT-cikket, hogy világszerte mindenki lássa, ezek milyenek.

/Úgy érzem, Lionelnek teljesen igaza van és ez kérésének megfelelő tovább terjesztése a Friedman-cikknek. Most kivételesen arra kérem azon kommentelőket, akik azt írják, ezt úgyis tudtuk és ki nem sz…ja  le, ezt most mellőzzék. Ha a NYT-nak Bayer Zsolt igazságtalan pellengérre állítása is fontos transzkontinentális harcában uralma megőrzéséhez, akkor nyilván lesznek, akik megértik, miért kell terjesztenünk,  hogy a világ legfontosabb lapjának vezérpublicistája miket ír./

Miért kellene likvidálni a Huffington Postot?

]]>HUFFINGTON POST/Dél-afrikai kiadás/]]>

Aki a fenti linkre kattint, a Huffington Post nevű aljadék médium dél-afrikai kiadása egy cikkén találja magát, amely bocsánatkérés.

Azért kérnek bocsánatot, mert április 13-án publikáltak egy blogot ezzel a címmel: „Nem jött el az ideje, hogy a fehér embertől megvonjuk a szavazás jogát?”

A blog írója Shelley Garland néven küldte be cikkét. De kiderült, hogy álnév volt.

A blog lényege: fosszák meg a dél-afrikai fehéreket szavazati joguktól, mert retrográd erőt jelentenek.

De egyáltalában, miért tette ki közszemlére a HP ezt a cikket? Azt is kitette volna, ha valaki azt írja, a feketéktől/zsidóktól/muzulmánoktól vonják meg a szavazás jogát?

Nem beszélve arról, hogy a felhívás szembe megy a dél-afrikai alkotmánnyal.

Hogy ez a csatornalap milyen „precizitással” tudósít rólunk is, csak egyetlen példa egy tavalyi cikkéből, mely így kezdődik:

On June 3, 2016, Gabor Vonsayas, the leader of Hungarian far-right party Jobbik, announced that he no longer supported ]]>Hungary’s withdrawal]]> from the European Union (EU). This declaration stunned international observers, as Jobbik had been defined by a hardline Eurosceptic ideology since its establishment in 2003.

Gábor Vona helyett Gabor Vonsayas. És Orbán Viktor helyett antiszemita populista, náci, etc.

Soros-barát szennyportál.

Kína lett a világ legnagyobb nyersolaj vásárlója

]]>RUSSIA TODAY]]>

Márciusban Kína megelőzve az Egyesült Államokat a világ legnagyobb nyersolajimportőre lett.

Márciusban naponta 9,17 millió hordót importált.

Az előreugrást az magyarázza, hogy Kínában több magán olajfinomító épült.

Marine és Frauke: az EU rajtuk mutatja meg legjobban totalitariánus hajlamai és autoriter gyakorlata arcát

Két nőben testesül meg az, ami a Clinton–Obama–Juncker-féle világot most leginkább fenyegeti. Mindketten a legpedánsabban tartják be a demokratikus rendszer szabályait. Ami élesen megkülönbözteti őket ellenfeleiktől és elnyomóiktól, akik meg akarják hekkelni választási sikerüket.

Kezdjük Marine Le Pennel, aki a felmérések szerint akár meg is nyerheti az április 23-i francia elnökválasztást. Miközben a közelmúltban szaporodtak azon jelentések, amelyek arról számoltak be, már a pénzintézetek is idegesek, hogy a Nemzeti Front elnöke az előrejelzések és felmérések ellenére még a második fordulót is megnyerheti, azaz olyan elnöke lehet Franciaországnak, aki gyakorlatilag akár az EU végét is jelentheti.

Közös vád mind Marine Le Pen, mind a szintén radikális jobboldali­nak és francia politikustársához hasonlóan ennél jóval csúnyább jelzőkkel is ellátott Alternatíva Németország (AfD) párt elnöke, Frauke Petry ellen, hogy nacionalista, populista és egyéb vonásaik mellett országuk demokratikus voltát, de a II. világháború óta kialakult liberális világrendet is veszélyeztetik.

Folytatás:

]]>http://magyarhirlap.hu/cikk/85479/Marine_es_Frauke]]>

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1454) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Kultúra (6) Belföld (6) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (254) Vetítő (37) Politika (1578) Gazdaság (657) Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (5236) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2010) Történelem (14) Egészség (50) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>