Ma 2021 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 199.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Német védelmi miniszter: tegyük vonzóbbá a hadsereget a homoszexuálisoknak!

]]>JUNGE FREIHEIT]]>

Ursula von der Leyen (CDU) német védelmi miniszter a német hadsereget vonzóbbá akarja tenni melegeknek. Ennek érdekében szemináriumokat terveznek, ahol e témáról oktatják a hadsereg tagjait, erősítik a nemi kisebbségek iránti toleranciát és megnyitják a Bundeswehrt a szexuális peremcsoportok előtt.

Verhofstadt ordenáré szövege (forrás: Politico reggeli kör-emailje)

Az Európai Parlament  liberális frakcióvezetője, Guy Verhofstadt így fakadt ki azután, hogy nem sikerült az olasz 5 Csillagos Mozgalom beléptetési tárgyalása Beppe Grillo pártvezetővel: „Azt gondoltam, hogy…” Ezután a „shit” (szar) szó szerepel az idézetben, de ez értelmezésében korrekt fordításban visszaadva  nagyjából annyi, mintha nálunk indulatból valaki azt mondaná, „arra gondoltam, hogy a kurva anyját”, vagy hogy „bassza meg”.

(A magyar nép jobbik részének e szó Verhofstadtra gondolva jut eszébe.)

„Kitoloncolás: az elutasított észak-afrikaiak többsége Németországban marad”

címmel a

]]>DIE ZEIT]]>

cikke arról ír, hogy tavaly több mint 8 ezer észak-afrikai menedékkérőnek utasították el a kérelmét Németországban, de 2016 novemberéig csak 368-an hagyták el az országot.

„Ennek több oka van”, írja a lap.

Akinek türelme van a Josef Joffe főszerkesztő (egy vele kapcsolatos legfelsőbb bírósági döntésről a beszámoló később ma) irányítása alatt működő neokon lapban az „okok” részleteire, kattintson a cikkre.

Ausztria diszkriminálni akar uniós munkavállalókkal szemben

]]>EUOBSERVER]]>

Az Európai Unió polgárait meg kell akadályozni, hogy munkát vállaljanak Ausztriában, amennyiben egy szakképzett osztrák jelentkezett ugyanarra a munkára, mondta Christian Kern német szocialista kancellár, aki azzal vádolta a kelet-európai nemzeteket, hogy „munkanélküliségüket Ausztriába akarják exportálni”.

A hamburgi fellebbviteli bíróság nem (!) hozott gyáva ítéletet

]]>DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN]]>

E bíróság megengedte, hogy újságírók transzatlanti kötődéseit szatírában dolgozzák fel.

„A kabarészerű anyagoknak nem kell a legutolsó részletekig tartalmilag pontosaknak lenniük. A döntő az, hogy a publikumnál milyen összbenyomást keltenek”, idézi a független német lap a bírósági döntést.

Egy olyan ZDF-tévé szatíráról döntöttek, amelyben Josef Joffe, a transzatlantista (Magyarországot folyamatosan támadó, neokon) hetilap főszerkesztőjén gúnyolódtak , tényszerűen megemlítve, hogy Joffe hány transzatlanti szervezetnek dolgozik, illetőleg hogy a hetilap milyen lobbicsoportokhoz van bekötve, miközben a Die Zeitben e szervezetekről cikkeznek.

Azt a valós tényt is megemlítették a 2014-ben sugárzott szatirikus anyagban, hogy miközben Joffe jólelkűen írt egy Gauck-beszédről (Joachim Gauck német államfőről van szó),  elfelejtette nyilvánosságra hozni, hogy a Gauck-beszéd stratégiai részének megfogalmazásában szerepet vállalt.

Mocorog Alexander Soros

CRISIS GROUP

A tekintélyes Nemzetközi Válság Csoport (International Crisis Group) nevű politikai elemző intézet kör-emailben jelentette be, hogy hála Alexander Soros fél millió dolláros támogatásának, a politikai mellett gazdasági konfliktusokat is elemeznek majd.

/Kérem a Stockholm-szindrómás sajtót, hogy az erről esetleg kiadandó jelentésüket így kezdjék: „Soros Sándor, Soros György  magyar származású milliárdos fia…/

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (14) Mozaik (83) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2046) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Politika (1578) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Belföld (6) Kultúra (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (504) Mondom a magamét (5361) Egészség (50) Flag gondolja (33) Sport (729) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Gazdaság (657) Nagyvilág (1456)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>