Ma 2021 március 06. Leonóra, Inez napja van. Holnap Tamás napja lesz.
00dc539c9a34537ea6b6d2c86c359f29.jpg

Lovas István - Égjen Brüsszel/Washington! 5.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Január 28-án, kedden este az Európai Parlamentben A média szerepe az emberi jogok és a demokrácia terén címmel rendeztek kerekasztal-vitát. Részt vett rajta Ricardo Gutierrez, a legnagyobb európai újságírószövetség, a 300 ezer tagot számláló Európai Újságíró Szövetség főtitkára is.

MEGHAMISÍTOTT KÜLFÖLDI KÉPÜNK: ELÉRTÜNK A FALIG

CSAK EGY „NUKLEÁRIS OPCIÓ” SEGÍTHET RAJTUNK. VESSÜK BE!

Ez volt az a szövetség egyébként, amely korábban tiltakozott a Klubrádió elhallgattatása ellen. Hazai „szakmai” hírforrások alapján, természetesen.

Amikor a panel egyik tagja a sajtószabadsággal kapcsolatban Magyarországot említette, több helyről gúnyos nevetés hallatszott az igen tágas teremben. Szinte az arcokra volt írva a rólunk kialakított nézet: a fasiszta ország, ahol fehér oldallal jelennek meg az újságok.

Tekintettel a Nyugaton most folyó, még a korábbinál is intenzívebb Magyarország ellenes gyűlöletkampányra, amelyben a BBC sem riad vissza a hazugságoktól, nem beszélve az osztrák közszolgálatról és még kevésbé a privát médiumokról, biztosra vehető, egy fél év múlva „imázsunk” még rosszabb lesz, ha ez egyáltalában lehetséges. De még ennél is többről van szó.

Ha ez ellen nem teszünk hatékony lépéseket, annak közép- és hosszú távon igen súlyos következményei lesznek. És lehetnek akár a legrövidebb távon, a választások kimenetelét a jobboldal számára negatívan befolyásolva.
Itt most ne elemezzük, hogy miért éppen az ultranegatívra felfestett magyarországi állapotok riasztanák vissza azokat a befektetőket, akik vígan csorgatják pénzüket Szaúd-Arábiába, ahol emberi jogok egyszerűen nem léteznek, de elégedjünk meg most azzal a nagyon leegyszerűsített, de igaz válasszal, hogy azért, mert ilyen a világ. Amelynek a valutaspekulánsok is részei.

Magyarország egy mind ellenségesebb légkörben egyre nehezebben fog lélegezni.

Hogy ellenségeink kik, mindenki fel tudja sorolni. És azt is, hány ezredik alkalommal adják el tényként legalábbvalóbb vádjaikat, amelyeket a máskor minden tényt többször ellenőrző külföldi médiumok valamilyen oknál fogva készpénzként kezelnek.

Arra se fordítsunk most időt, hogy elemezzük, milyen alapvető hibákat ejtett és vét a kormány a nemzetközi sajtó irányában vitt sajtópolitikájában.

Inkább azt nézzük, a rendkívüli helyzethez mérten van-e rendkívüli „adu” a kezünkben, amellyel, mintegy „nukleáris opciót” használva, a helyzetet igen erősen „korrigálni” tudjuk. (A bennünket nagyon nem szerető Neelie Kroes uniós biztos vezette be a „nukleáris opció” fogalmát, amikor azzal fenyegetett, hogy Magyarország ellen életbe léptetik az uniós alapszerződés 7-ik cikkelyét, amely megfosztana bennünket szavazati jogunktól.)

A kérdésre adott válasz: van ilyen a kezünkben. Ez pedig nem más, mint a Gyurcsány-kormány vége felé elkövetett cigánygyilkosságok. Amikor a nyugati sajtó ezeket időről időre felemlegeti, soha, egyetlen alkalommal nem említik az akkori „szocialista” kormányfő nevét. Ami mutatja, mennyire kínos önmagában ez a tény is.

A jobboldali szavazók túlnyomó többségében nincs kétség afelől, hogy a gyilkosságokat kik rendelték meg és hogy kik voltak azok levezénylői.

A mai kormány a titkosszolgálatok irányítója. Ledobott atombombával felérő hatása lenne annak, ha a kormány egy nemzetközi sajtótájékoztatón mutatná be a tényeket. Amelyek kiterítésre várnak.

Ennek a kiteregetésnek az akadálya Kövér László parlamenti elnök, aki úgy véli, hogy a titkosszolgálatok munkáját veszélyeztetné, ha kiderülne mindaz, aminek ki kellene derülnie.
Amikor Belovai István ezredes, az éveket börtönben töltött NATO-kém rehabilitásáról és egyáltalán elvett magyar állampolgársága visszaadásáról volt szó, azzal ellenezte, hogy az ártana a titkosszolgálatok moráljának. A kommunista rendszerből átvettek moráljáról van szó persze.
Lengyelországban egy hasonló esetben a varsói kormány nemcsak rehabilitálta, de hősként ünnepelte a kommunista rendszer ellen a hidegháború idején a Nyugatnak kémkedő saját tisztjét. Anélkül, hogy a lengyel titkosszolgálat morálja a legkevésbé is megszenvedte volna azt. Sőt.

Amikor Kövér László az első Orbán-kormány idején a titkosszolgálatokat felügyelte, kabinetfőnökét abban az emberben találta meg, aki a kádári idők „kékfényes” Szabó Lászlójának a fia. Aki családi vacsorákon netán el-el ejthetett néhány csipetnyi információt, amelyet a szocialisták akár fel is tudtak használni a jobboldali kormány ellen.

De országgyűlési főigazgatói posztot is kreált annak a balliberális Such Györgynek, aki korábban egy Demszky Gábort dicsőítő kötet elkészítésében működött közre és a „Kossuth Rádió” névtől is irtózó rádiós elnökként 2006 őszén azért nem látta a rádió udvarán összefogdosott és összevert civiliket, mert „nem arra nézett az ablaka”. Ami azt mutatja, Kövér László személyzeti politikájában nem követi saját szavait, amelyek viszont azt mutatják, tudja, milyen ártalmat jelentenek a volt kommunisták és mai balliberálisok.

Kövér Lászlónak meg kellene értenie a tétek nagyságát és nem szabadna ellenállnia a cigánygyilkosságok tényeinek feltárásának. Ha fekete-fehéren kiderül, hogy a „szocialisták” a céljuk érdekében nem a falig, de azon messze túl is elmentek, azaz cigány emberek meggyilkolására adtak ki parancsot, a nyugati világ szájára lehetne forrasztani a szót és a jobboldallal szemben a „rasszizmus és romaellenesség” vádját naponta cinikusan használó ellenzéket lehetne egy nemzedékre hiteltelenné tenni a külföld szemében is.

Egy pillanatig sem hisszük azt, hogy egy ilyen tényfeltárással a Nyugat megszeretné a mai vagy bármelyik jövőbeli jobboldali kormányt, de a tények lesújtó csapása alatt egészen biztosan megrogynának a balliberális oldal bármilyen további nyílt támogatásában.

A cigánygyilkosságok feltárása elemi szükséglet, és ha a titkosszolgálatokban még mindig ott dolgozó egykori, Medgyessy-féle kágébéseknek ez nem tetszene, annál jobb a haza üdve és benne a jobboldal sikere szempontjából. Beleértve a küszöbön álló választásokat.

/*/ 2013. február 11-én „Égjen a város!” jelszóval hirdetett demonstrációt Budapesten az USA demokrata kormányzati köreiből támogatott Hallgatói Hálózat. Mint közismert, még erőszakos tetteiket is a balliberális sajtó hozsannázása mellett hajtották végre.
Ha nekik szabadott ezzel a jelszóval demonstrálni, szabad a fenti címmel sorozatot írni.”

Lovas István - mno

2014-01-30

forrás: Lovas István facebook oldala

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5140) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (505) Történelem (14) Sport (729) Mozaik (83) Tereb (140) Kultúra (6) Vetítő (37) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (657) Jobbegyenes (1974) Egészség (50) Heti lámpás (252) Belföld (6) Nagyvilág (1454) Politika (1577) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>