Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
lovas-istvan.jpg

Lovas István: Csak azért is új választások Labanciában

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Idézzük fel a sunyító osztrák cselédsajtót május 24-ről és 25-ről!

Tegnap délben az osztrák alkotmánybíróság elrendelte, hogy ismételjék meg az elnökválasztás május 23-án tartott második fordulóját a súlyos szabálytalanságok miatt.

A múlt hónap 23-án tartották tehát az osztrák elnökválasztás második fordulóját.

Akik helyütt követik a hétköznaponként reggel 10 körül kiposztolt nemzetközi sajtószemléket, már 24-én értesülhettek arról, hogy a bennünket rendre lenácizó, lediktatúrázó, Braunau am Inn (ott született nem a szélsőjobboldali, hanem, mint pártja  neve is mutatja,  baloldali Nemzetiszocialista Német Munkáspárt későbbi vezetője) miatt betegesen túlkompenzáló, terrorista osztrák állam hulladék adminisztrátorai szisztematikusan csaltak.

Aki a másnapi, május 24-i osztrák sajtót nézte, semmit nem olvashatott erről az alapvető fontosságú tényről, azaz a csalásról.

A Paul Lendvai-féle csótányoknak idolt jelentő osztrák sajtó „slamposságként” és „slendriánságként” igyekszik beállítani a gigacsalást. Nyomában a hazai szolgasajtóval, mely erősen késlekedve, vonakodva, és később csak ímmel-ámmal beszámolva adott hírt e „slamposságról”. Amit tegnap Gerhart Holzinger, az osztrák alkotmánybíróság elnöke így fejezett ki: „számos körzetben azonban a levélszavazatok feldolgozásánál jogsértésekre került sor.”

A jogsértés, médiaférgek, nem „slamposság” és „slendriánság”. Értitek?

Akik emlékezetükbe szeretnék idézni, illetve most elolvasni, hogy e helyütt milyen címmel indult aznap a nemzetközi sajtószemle és miről szóltak annak bevezető anyagai, azoknak álljon itt nem csak a link, hanem a szöveg is.

Látjuk? A vezető osztrák szennylap, a Die Presse gúnyosan azonnal a szokványos „összeesküvés” kifejezéssel akarta gúny tárgyává tenni, hogy itt csak a „populista” (értsd: „dögölj meg!”), „szélsőséges” Szabadság Párt baromságáról van szó.

]]>http://lovasistvan.hu/2016/05/24/itt-az-adatolt-bizonyitek-az-osztrak-belugy-csalt-a-valasztasoknal-az-osztrak-sajto-hallgat/]]>

Itt az adatolt bizonyíték: az osztrák belügy csalt a választásoknál – az osztrák sajtó hallgat

]]>Lovas István]]>]]>2016. május 24.]]> ]]>Nemzetközi sajtószemle]]>

Aki ráklikkel az alábbira, ott láthatja a táblázatot az adatsorokkal: 146,9 %-os (!) részvételt hazudtak

]]>OSZTRÁK BELÜGYMINISZTÉRIUM HIVATALOS HONLAPJA]]>

Bizonyíték a csalásra: az osztrák belügyminisztérium közzétette a hivatalos választási eredményeket. Aki megnézi, mit jelentettek ezek az adatok a mintegy 11 ezer lakosú, festői Waidhofen an der Ybbs városkában, azt látja, hogy ott a szavazók 146,9 %-a (!) adta le szavazatát. Vagyis a lehetséges maximum (minden szavazásra jogosult szavaz is) majdnem másfélszerese. És az osztrák sajtó ezt „nem vette észre”.  Ott így győzött a zöld Van der Bellen a szavazatok 52,7 százalékával, a 47,3 %-ot kapott szabadságpárti Norbert Hofer előtt. És ha „csak” a száz százalék szavazott volna, ki győz? Nem kellene újra számolni a szavazatokat az egész országban?

]]>DIE PRESSE]]>

„Mi van  a választói kártyák összeesküvése mögött?” gúnyos címmel a vezető osztrák lap honlapjára tegnap 11 óra 32 perckor kitett cikke arról számol be, hogy az Osztrák Szabadság Párt (FPÖ) a választások megkérdőjelezésével fenyeget, miután a belügyminisztérium honlapjára „véletlenül” hibás adat került fel. (Mivel a „véletlen” hibát a Die Presse nyilván véletlenül nem nevezi meg közelebbről, nem tudni, hogy a fentebbi hamisításról van-e szó, amelyre a cikket kommentelő egyike hívja fel a figyelmet, vagy volt-e más is.) Az írás hozzáteszi, hogy az FPÖ az osztrák közszolgálati ORF-fel szemben is manipulációs vádat hangoztatott. A cikk „lead”-je (összefoglalója): „Az FPÖ a választások megtámadásával fenyegetőzik. A belügyminisztérium egy hibája tüzeli a hamisításról szóló híreszteléseket. Központi manipulációra semmiféle utalás nincs, de egy nem központi legalábbis elképzelhető”. (Ami a gúnyos címet illeti, a vezető osztrák lap elfelejtett számos egyéb cikkének ezt a címet adni: „Mi van a Putyin le akarja rohanni Európát összeesküvés mögött?)

Másnap (május 25) a szintén e helyre kitett nemzetközi sajtószemle itt olvasható:

Ausztria: már szabad beszélni a 146,9 %-os választási csalásról; végképp megőrült az EU gazdája (is):

]]>Lovas István]]>]]>2016. május 25.]]> ]]>Nemzetközi sajtószemle]]>

 a német fejlesztési miniszter, Gerd Müller azt javasolja, hogy az EU költségvetésének 10 százalékát fordítsák a “menekültválságra” (Guardian)

]]>KRONEN ZEITUNG]]>

Tegnap este 10 óra előtt néhány perccel az osztrák napilap végre ki merte nyögni, hogy valami nem stimmel a belügyminisztérium számadataiban – miután idézhette a hazug adatok forrását.  „146,9 százalékos választási részvételi arány Waidhofen/Ybbsben” címmel ad hírt a vasárnapi elnökválasztás „hivatalos” belügyi adatairól,  és azt így kezdi: „Mint Robert Stein, a belügyminisztérium választási osztályának vezetője hétfőn este kijelentette…, az eredményt korrigálják”. Stein hozzátette, „Ez azonban nem jelenti az összeredmény jelentős változását”. A hibát a jövő hétig „befagyasztják”, és meghagyják az adattárban.  A cikk arra is rátér, hogy Heinz-Christian Strache FPÖ-elnök Linz esetében „lehetséges választási csalást szimatolt”, amiért túl nagy arányú volt ott a levélben leadott szavazatok aránya.

]]>N-TV]]>

Németországban is idézték Stein urat a 146,9 százalékos részvételről: a hírtévé portálján ezzel a címmel jelent meg a csalás: „Választási defekt Ausztriában: a 147 százalékos részvételi arány felmérgesíti az FPÖ-t. Az engedelmes kutyamédium már az első mondatában kitette az FPÖ elé a „jobboldali populista” jelzőt. Robert Stein szerint a hibát „sajnálatos módon” az illetékes tartományi hatóság követte el. A tévé ezután Strachét idézi, aki kijelentette, megvizsgáltatnak minden rendszertelenséget.

*             *             *

Ezután mindenki döntse el, hogy kinek hisz.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Egészség (50) Politika (1581) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (142) Mozaik (83) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Sport (729) Mondom a magamét (6339) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2428) Történelem (15) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>