Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Le a bűnös keresztet mutató svéd zászlóval; rasszista gyűlöletjelkép a fehér tej

Le a bűnös keresztet mutató svéd zászlóval; rasszista gyűlöletjelkép a fehér tej

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Svédország nagy nyomás alatt áll azért, hogy cseréljék le a jelenlegi nemzeti lobogót egy olyanra, amelyen a kereszt helyett a csillag és a félhold látható.

Naponta kapják fel a fejüket a normalitás áramlatába tartozó európaiak, ha híreket hallanak elsősorban Svédországból és Németországból arról, hogy éppen miképpen alázzák meg önmagukat ezen országokban a náluk letelepedett muzulmánok kedvéért, feladva mindazt, ami Európát meghatározza.

Más kontinensen ez nem egészen így van. Ma számolt be róla a német nyelvű jobboldali hírportál, az Unser Mittel-Europa arról, hogy a világon Angola, a volt portugál gyarmat az az első ország, ahol egyszerűen betiltották a muzulmán vallást annak terrorkeltő veszélye miatt. Ráadásul a nagyon közeli jövőben lerombolják az országban lévő valamennyi, szám szerint 80 mecsetet, mert – a kormánynyilatkozat szerint „Az iszlám nem egyeztethető össze az alkotmánnyal és a vallással”.

Ezen afrikai országban 28,8 millió keresztény polgárából fél millió vallja magát iszlám követőnek.

Svédországról pedig azt ]]>írja]]> a jobboldali amerikai Infowars hírportál, hogy az ország nagy nyomás alatt áll azért, hogy cseréljék le a jelenlegi nemzeti lobogót egy olyanra, amelyen a kereszt helyett a csillag és a félhold látható.

Ennek indítványozására lakossági petíció indult. Ez kéri a svéd miniszterelnököt, hogy takarítsa el a „sértő” svéd lobogót. Az ugyanis emlékezteti az embereket „sötét, elnyomó múltunkra”, olvasható a petícióban.

Az indítvány szerint a menekülteknek és migránsoknak egy „keresztény kereszt” árnyékában kell élniük, ami a keresztes hadjárat alatt jelképe volt több millió lemészárolt muzulmánnak és így úgy érzik, hogy Svédországban nincsenek biztonságban és hogy nem fogadják ott őket szeretettel.

Márpedig, követeli a petíció: „Svédországnak biztonságos helynek kell lennie mindenki számára”.

Az Infowars megjegyzi, vannak, akik szerint e felháborító kampány a 4Chan trollkodása lehet, „de Svédország olyan behódoló ország, hogy ettől függetlenül tovább mehet a petíció”. Ennek alátámasztására hozzáteszi, Eva Brunne, egy leszbikus svéd püspök például már javasolta, hogy a muzulmánok kedvéért távolítsák el valamennyi keresztet a svédországi templomokról és még fel is ajánlotta, hogy az ő templomukban külön imahelyet biztosít a muzulmánoknak. E püspökasszony ugyanakkor kivégeznék, ha leszbikusságát gyakorolná vagy hirdetné egy radikálisabb muzulmán országban, teszi hozzá a cikk.

Egy török-fajta zászló megfelelően jelképezné az ország muzulmán átvételét: a csillag és a félhold az oszmán birodalom jelképe, amely a 15-ik és 16-ik században a keresztény Európában nagyobb területeket hódított meg.

De még ennél is sokkolóbb, írja az Infowars, hogy a svéd kormány egy jelentésében azt nyilvánította ki, hogy a tej „rasszista gyűlöleti jelkép”.

Ezt már ragozni sem lehet, de van remény, írja a cikk: egy újabb tanulmány szerint a svédek egyre ellenségesebbek lesznek országuk liberális migrációs politikájával szemben.

Lovas István - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (667) Belföld (8) Egészség (50) Kultúra (6) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2428) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Tereb (142) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6339) Történelem (15) Szépségápolás (15) Sport (729) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>