Ma 2021 május 08. Mihály napja van. Holnap Gergely napja lesz.
Az olasz miniszterelnök fogadta Sorost

Az olasz miniszterelnök fogadta Sorost

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem áll le...

]]>IL GIORNALE]]>, ]]>CONTROPIANO]]>

A közismerten szélsőbaloldali múltú és balliberális jelenű Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök hivatalos székhelyén, a Chigi palotában fogadta George Soros „pénzügyi spekulánst”, jelenti a jobboldali olasz napilap és számos olasz hírportál.

„Összefoglalva: nem igazán szép látvány, hogy egy pénzember gyakorlatilag olyan bánásmódban részesül, mint egy államfő. Főként akkor nem, amikor a kérdéses milliárdos olyan figura, akiről – és ez gyakrabban igaz, mint nem – sűrűsödnek a gyanúk és bizonyosságok destabilizációs szenvedélyéről”.

A Contropiano ismerteti, hogy Soros főként Kelet-Európában, majd a Közel-Keleten ártotta bele magát a kormányváltást előidézni akaró hadműveletekbe egy „nyílt társadalom” örve alatt.

A Milano Finanza nevű olasz gazdasági napilap meg akarta érteni, hogy Sorosnak milyen gazdasági és politikai érdekei vannak Olaszországban, de sikertelenül.

A Forza Italia (Hajrá Olaszország!) az egyetlen olasz párt, amelynek politikusai kérdéseket tettek fel Sorosnak a Chigi palotában tett rejtélyes látogatásáról.

Az Il Giornale lapnak Elvira Savino, a Forza Italia képviselője elmondta, meg fogja kérdezni Gentiloni miniszterelnök Soros fogadásának indokairól, és hogy miért nem tájékoztatták erről a törvényhozást, különös tekintettel a líra elleni 1992. évi spekulációs támadás után hozott szabályra.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-05 07:37
Jó ide írni, előkelő a társaság…Isten s én olvastuk Lovast. MILYEN MINŐSÉGBEN FOGADJÁK A SORSTALANT? Erre nem válaszol senki. S önként s dalolva ismeri el, Juncker és ez az olasz komcsi is, meg a többi EU vezető, hogy korruptak, s nem csak hajlonganak, hanem hallgatnak is sorosra. Érdekből, pénzért. Hiszen, ha egy szép filmsztár nőt fogadna igy egyikük, akkor legfeljebb a bulvár csámcsoghatna rajtuk. Miért szeretik a szép nőket. Más azonban az izlésük, ezt a rondát, ezt a spekulánst, „szeretik.” Arra sem válaszol soha senki, ha az Unió annyira értékes s őrzi a demokráciát. Akkor ugyan miért kell szegény csöpp Magyarországtól, ettől a csonka kis néptől elvenni, a másként gondolkozás jogát, a különvéleményhez való alapjogot. Tegyük fel Orbán és mi tévedünk. Hiszen állandóan a legjobb megoldásnak hazudják a megszálló hordákat, már a nevük hazug, hiszen nem migránsok, hanem hódítók. Ha annyira jók, miért kell fenyegetések árán, a csóró kis magyarra kényszeríteni őket? Ki hiszi el, hogy egyetlen egy szomáli muszlim segedelem nélkül ide tudna találni, pár kilométeres határainkra. Milyen liberalizmus az, mely azonnal ordítani kezd a más véleménnyel, s retorziókat követel azokra, akik nem akarják követni őket, a halálba vezető úton? Pénzbüntetések, majd a kizárás, mint fenyegetés, mint állandó fenyegetés. Milyen jogon? Amikor a buta és félrevezetett magyar nép szavazott az uniós tagságról, egyetlen egy szóval említették, hogy migránsokat kell befogadni, s használnunk kell a nomenklaturájukat is, hogy inkább szovjetunió lesz ez az európa unió, mint szabad nemzetek egyenlő társulása? Arról beszéltek, hogy a net sem lesz szabad többé? A facebook megkerülhetetlen lett, viszont feljelentők hordáit azért fizetik, hogy szabad ember ne tudjon közlekedni többé rajta. Újabb háromezer feljelentőt vettek fel. Ezzel még dicsekednek is, mint ahogy Soros böszmén megy pénzt osztani s rendelkezéseket tenni, az EU fura vezetőihez. Mivel a magyar átlag teljesen rab és cseléd, ezért igénye sincsen arra, hogy azonnal kilépjen ebből a facebook vircsaftból, s saját szabad s magyar oldalt hozzon végre létre. Kérődző zsákmányállatként viseli el a magyar, a jobboldali, hogyan ölik meg, s tüntetik el társait, a soros vadászok. Hosszú hónapok, hetek alatt próbáltam megértetni, magyarokkal, hogy micsoda és mekkora botrány, Kosztolányi cikkeit tiltatni, törölni írásait, a mai napig senki nem olvashatja szabadon az Édes Annát, az Aranysárkányt. Móra is így járt, még bele is írtak komcsi latrok utólag, a Hannibál tanár úrba. SENKIT NEM ZAVART, ZAVAR. Igénye sincsen az országlakosnak a szabadsága. Nem is tudja, mi az. Könnyen lehet, hogy a magát egyébként magyarnak mutató jobboldali sajtó munkatársai, szerkesztősége, s moderációja, töröl minket. Mert valójában ugyanazok, mint a baloldal.
Béla
2017-05-05 10:51
Ezért nem lehet Orbánt támadni, amikor az idegenek között érvel, magyarként. „ ha bűnös is, magyar s ha tolvaj is, magyar s ha gyilkos is, magyar, itt nincsen alku, nincsen semmi "de". Gyűlöletes, ki ünneplő ruháját s virágos lelkét fitogtatva henceg, - mi elesettek, páriák vagyunk, testvérek a nyomorban és a bűnben, sápadtak, torzak, bélyeges fegyencek.” Orbán ma az egyedüli, a kivételes, a nagy. Bárcsak egy év múlva is ezt mondassuk róla el..

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Egészség (50) Politika (1578) Nagyvilág (1454) Mondom a magamét (5280) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Gazdaság (657) Heti lámpás (254) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Sport (729) Jobbegyenes (2020) Mozaik (83) Tereb (140) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (37) Kultúra (6) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>