Ma 2021 október 28. Simon, Szimonetta napja van. Holnap Nárcisz napja lesz.
Antidogma - Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében II.

Antidogma - Európa „kulturális színesítése” az iszlám nevében II.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el.

Negyven évvel azután, hogy a svéd parlament egyhangú döntése a korábban unalmasan homogén Svédországot a multikulti Jurassic Parkjává változtatta, az erőszakos bűntettek száma 300 százalékkal, az erőszakos szexuális bűntetteké pedig 1572 százalékkal nőtt. 1975-ben 421 nemi erőszak jutott a rendőrség tudomására, 2014-ben 6620. A svédországi Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (Bra) szerint 2011-ben 29 ezer svéd nő vált nemi erőszak áldozatává, de csak az esetek kevesebb mint egynegyedében történt rendőrségi feljelentés. A Bra 2011. évi jelentése szerint minden negyedik svéd nő nemi erőszak áldozatává válik élete során. (Utsatthet för brott år 2011, bra.se) 2002-ben a nemi erőszakért legalább két év börtönre ítélt tettesek 85 százaléka külföldön született, vagy második generációs bevándorló volt. A Bra 1996. évi jelentése szerint az észak-afrikai (muszlim) bevándorlók 23-szor gyakrabban követnek el nemi erőszakot, mint a svéd férfiak. 1975-től az ország lakossága 8,2 millióról 9,75 millióra nőtt, kizárólag a harmadik világbeli bevándorlás eredményeként. (Sweden: Rape Capital of the West, gatestoneinstitute.org, 2015. február 14.) A Svédországban elkövetett összes nemi erőszak 77,6 százalékát az összlakosság 2 százalékát képviselő mohamedán férfiak követik el. (Invandrarna och brotten 5 – Våldtäkt, affes.com, 2012. augusztus 5.) Egy svéd tanulmány szerint a menedékkérők számának növekedése összefügg a nemi erőszakok számának növekedésével. (Beviljade uppehållstillstånd – Våldtäkter 1980–2008, affes.com, 2009. május 8.) 2013 első hét hónapjában mintegy ezer svéd nőt erőszakoltak meg csak Stockholmban, közülük 300 gyermekkorút (15 éven alulit). A Bra adatait közlő svéd közrádió ugyan nem hajlandó kiejteni a muszlim szót a szélsőbal túszává vált országban, de név nélkül nyilatkozó rendőrségi és kormányzati források megerősítik, hogy ezek a számok muszlimok rovására írhatók. (Allt fler unga flickor anmäler våldtäkt, sverigesradio.se, 2013. augusztus 8.) Jellemző módon a svéd bevándorláspárti lobbi két főkolomposa két nő: a liberális Cecilia Malmström, Brüsszelben a kereskedelem (korábban a belügyek) európai biztosa és a szociáldemokrata Margot Wallström külügyminiszter.

Egyik 2008 szeptemberi jelentésében maga az Amnesty International is aggasztónak találja a nemi erőszakok számának svédországi növekedését és különösen a tettesek számára csaknem teljes büntetlenséget eredményező rendőrségi-igazságszolgáltatási hozzáállást, anélkül azonban, hogy akárcsak egyetlen szóval is utalna a nemierőszak-járvány harmadik világból importált jellegére, sőt mi több, végkövetkeztetésként a svéd családi élet úgymond „mélyen gyökerező patriarchális nemi normáit” hibáztatja, éppen egy olyan országban, amely már vagy fél évszázada köztudomásúlag a szélsőséges feminizmus és az etnomazochista anarcho-liberalizmus kísérleti laboratóriuma.

A svéd rendőrség egyik jelentése szerint a rendfenntartó erők gyakorlatilag átengedték az ellenőrzést 55 ún. no-go zóna (de facto független etnikai gettó) fölött a főleg muzulmán bűnbandáknak, ahová őshonosoknak, mindenekelőtt rendőröknek tilos és életveszélyes a belépés, az egyetlen helyi biznisz a drogkereskedelem, és „egyre több lakos fordul egyfajta keresztapa típusú igazságszolgáltatásért a bűnöző hatalmasságokhoz”. (Swedish police release extensive report on 55 „No-Go Zones” controlled by Muslim criminal gangs, dailycaller.com, 2014. november 8.)

Finnországban a nemi erőszakok 34 százalékát a lakosság 1,3 százalékát képviselő mohamedán bevándorlók követik el. (Nya Finland: Var tredje våldtäkt begås av invandrare, friatider.se, 2012. április 26.) A norvég rendőrség Voldtekt i den globale bven (Nemi erőszak a globális városban) című jelentéséből kiderül, hogy a 2010-ben Oslóban tudomására jutott 152 nemi erőszak 131 tettese közül majdnem minden második afrikai, közel-keleti vagy ázsiai mohamedán, akik az összlakosság alig 1,5 százalékát képviselik. A fizikai erőszak alkalmazásával elkövetett erőszakos közösülések valamennyi tettese bevándorló volt, a 90 százalékuk muszlim. (Norway: 90% of all violent rapes in Oslo committed by Muslims, themuslimissue.com, 2012. augusztus 6.) 2012-ben riasztó mértékben nőtt a norvég fővárosban elkövetett nemi erőszakok száma, amelyek közül az év első 91 napjában 76 jutott a rendőrség tudomására. A fizikai erőszakkal elkövetett erőszakos nemi közösülések valamennyi tettese „nem nyugati bevándorló” (sic) volt, majdnem mindnyájan muszlimok. (Voldsom økning i anmeldte voldtekter i Oslo, osloby.no, 2012. augusztus 6.) A norvég NRK Televízió oknyomozó riportfilmjében ismertetett felmérés szerint több mint háromszor magasabb az erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt elítéltek aránya a szomáliai, iraki, marokkói, libanoni és iráni bevándorlók körében, mint az őshonosok között. (Are Some Cultures More Violent Than Others?1/3, youtube.com)

Egyre több a csoportos nemi erőszak (gang-rape) Európában, de a média hajlamos elhallgatni az eseteket a muszlim elkövetők nagy száma miatt, amely tényt politikailag inkorrekt megemlíteni. Az Egyesült Királyságban főleg hátrányos helyzetű, tizenéves őshonos lányok kerültek – a brit sajtó eufemisztikus megfogalmazása szerint – „ázsiai férfiakból” álló bandák célpontjává, amelyek csoportosan megerőszakolják és prostitúcióra kényszerítik áldozataikat. A tettesek nevéből kiderül, hogy főleg pakisztáni és afgán muszlimokról van szó. Ilyen esetekre derült fény legutóbb Rochdale, Rotherham, Derby, Bradford és Blackpool városában, és egyre több eset válik ismertté Európa-szerte, csupán Franciaországban évente ötezer! 2011 júniusában Eva Helgetun 14 éves norvég kislány öngyilkosságot követett el, miután három muszlim suhanc megerőszakolta. (Muslim gang-rapes across Europe under-reported in press, digitaljournal.com, 2013. március 20.) Rotherhamben, ebben a 120 ezres angol városban, amelynek neve a „romlottság szimbólumává vált”, 16 éven át 1400 kislányt erőszakoltak meg pakisztáni bevándorlók bandái – a rendőrség közönye, a hatóságok tétlensége, a közvélemény érdektelensége és a politikai osztály bűnpártolása mellett.

(Folytatjuk)

Gazdag István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1463) Tereb (138) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Gazdaság (662) Egészség (50) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Mondom a magamét (5664) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2136) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (506) Tv fotel (65) Történelem (14) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>