Ma 2021 március 06. Leonóra, Inez napja van. Holnap Tamás napja lesz.
5b8d4b198761b43d9154d3789e7722cb.jpg

Tarts rabszolgát, a robot rossz – értem??!!44!4!!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Stephen Hawking, akit eddig a celeb-mivolta és fekete lyukakról alkotott különös elképzelései miatt egy kicsit sem tudtunk komolyan venni, végre mondott valami olyat, amire talán érdemes figyelni.

Az állítólagos zseni a mezonok és az egyéb részegen gyakran tapasztalt jelenségek után kicsit belekarcolt a politikába is: szerinte nem a gyíkemberek fogják elhozni a világvégét, hanem azon befolyásos emberek, akik robotokat tartanak majd.

Azt most nagyvonalúan elengedjük, hogy az öreget magát is robotok, gépek tartják életben…

A Redditen fejtegették nemrég a fórum által éjjelilepkeként odarepdeső libnyafik: ahogy fejlődik a technológia, úgy lesz egyre egyenlőtlenebb a társadalom. Pedig lehetne máshogy is, ugyeugye. Ha robotok csinálnak mindent, akkor a Föld teljes népessége foglalkozhatna az önmegvalósítással vagy a princípiumok kiteljesítésével – ízlés kérdése – a rengeteg fennmaradó szabadidőben, ahelyett, hogy dolgoznának vagy esetleg a retyit takarítják az érzékenyebb szaglású vendégek miatt. De ez nem így lesz – szólt az alternatív univerzumokba való véletlen átzuhanások nagy ismerője –, ahogyan a migráncsokból nem lesz soha békésen csavarozgató gyárirobot, úgy kerül egyre inkább előtérbe a világunk teljes automatizálása. És mivel galaxisunkban nagyobb arányban vannak Merkelek meg Zurkenbergerek, mint az túlélhető volna, valamint elenyészőnél is kisebb arányban az értelmes életet és az ökológiai egyensúlyt fontosnak tartó hippik, el is érkeztünk a civilizációnk utolsó fejezetéhez.

Stephen Hawking szerint az emberiség utópisztikusan kényelmes és dologtalan jövőjét az olyan alkoholisták teszetosza és önző idióták fogják disztópiává rongálni, mint péel Junker főbizottsági elvtárs, akik a hasznot megtartják majd maguknak, a kevésbé tehetős rétegeket pedig egyszerűen kitaszítják a társadalomból, mivel feleslegessé válnak. A munkájuk robotizálva lesz, nekik nem lesznek gépszolgáik, mehetnek az erdőbe bogyók után kutatni meg a barlangba lakni.

Elnézve az idei év eseményeit erre minden esély megvan.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Tereb (140) Történelem (14) Flag gondolja (33) Életmód (1) Mozi világ (440) Gazdaság (657) Nagyvilág (1454) Politika (1577) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (252) Mondom a magamét (5141) Jobbegyenes (1975) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>