Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
6668b116af08ded91234515cefea9737.jpg

Ez történt Hollywoodban….XL.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
 

Nem aprózzuk el, csak győzzétek görgetni az egeret. Jön a The Losers, igaz a magyar bemutatóról még semmi hírünk nincs. Mutatunk nektek egy videót, így készült az Eclipse, valamit képeket is láthattok a filmből. Írunk a harmadik Transformers filmről. A végén pedig lehull a lepel, megtudhatjátok, hogy ki lesz Captain America. 

Poszteren: The Losers 

Ha, és ez egy nagyon nagy „ha”, lehetőségem lenne választani, hogy mely filmek jöjjenek hozzánk is a világpremierrel együtt, akkor a The Losers biztos választás lett volna. Már csak azért is, mert nagyon jó csapatot szedtek össze. Még ha színészileg, jobban mondva tehetség szempontjából erősen B kategóriás színészek ők, nagy mulatság lesz ez a film. Poénok, na meg rengeteg akció, és mikor láthatjuk? Nagyon jó kérdés, majd egyszer, de addig is, jöjjenek a poszterek:
 
 
 
 
 
 
Így készült: Eclipse
 
Lehet inkább azt kellett volna írnom, hogy Sneak Peak? Vagy a twilight is hiányzik a címből? Hogy fogják most érteni miről van szó? Remélem rém egyszerűen. Összedobtak nekünk ugyanis a készítők/szereplők egy rövid videót, amiben az új filmről beszélnek. Meg vannak benne új jelenetek is, illetve a történetből is kiderül ez az. Na meg a rendezőről is megtudjuk, hogy nagyon jó arc, nézzétek csak:

A bemutatóra nem kell annyira sokat várni. Már csak hónapok. Június 30-án kerül majd a mozikba. Ez a videó egyébként, illetve a korábban bemutatott előzetes, a New Moon dvd-n volt rajta, amit szombattól már meg lehet venni. És most, hogy ezen átrágtuk magunkat, jöjjön még három hivatalos kép a harmadik filmből:
 
 
 
 
 
Röpkék: Transformers 3
 
Nem nagyon szoktam foglalkozni forgatás előtti hírek közlésével. Casting hírek sem nagyon szokott megjelenni, de ismét eljött az a pillanat, amikor a kivétel erősíti a szabályt. Már csak azért is, mert Michael Bay személyesen adott hírt a következő dolgokról:
 
1.   Egy hónap és kezdődik a(z) (elő)forgatás.
2.   Nagyon sok helyen forgatnak majd, ezeket nem sorolnám most fel. De mennek Kínába, Afrikába és Moszkvába is megfordulnak majd. Természetesen az amerikai helyszínek mellett.
3.   Hivatalos lett az a hír is, hogy Frances McDormand és John Malkovich is csatlakozott a csapathoz. Mint ahogy Ken Jeong is, akit mostanában az NBC-n a Community-ben láthatunk, de a Hangover-ben is megfordult.
4.   Valamit egy nagyon fontos casting hír, hogy az Autobotok társaságát egy Ferrari 458 Italia gazdagítja majd.
 
 
Nem kell megijedni, nem mentünk át autós blogba, ez egy casting hír, és kezeljük is úgy tehát. Michael Bay egyébként ezeket az infókat saját blogján tette közzé. Így ha nekem nem hisztek, ott keressétek a válaszokat.
 
 
Captain America = Chris Evans
 
Ismét egy nagyon fontos casting hír, amik mostanában elszaporodtak kicsit. Nem elég, hogy tegnap kiderült, a Ferrari szerepelni fog a T3-ban, ma azt is megtudtuk, hogy ki lesz Amerika kapitány. Vagy nem ez a helyes sorrend? Teljesen mindegy ez most, nézzétek csak ki jött el hozzánk:
 
 
Habár most nem kerestem utána, de én utoljára a Push-ban láttam, meg Nicole Kidman mellett is rohangált a fülére ragasztott telefonnal. Idén meg a Losers egy lúzerje lesz. Szóval ha jól megy neki, akkor bizony ő lesz az új Peter Parker izé Tobey Maguire (NOT). Bemutató valamikor jövőre várható. Meg lesznek elvileg összeolvadások, legalábbis nagyon remélem.
 
 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Jobbegyenes (2815) Mondom a magamét (7657) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Vetítő (30) Mozi világ (440) Heti lámpás (319) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>