Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
5e9cb90859b4dd41666c3fcdc1abfacb.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LX.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nagyon régóta várt előzeteseket tudunk most mutatni nektek. Jön először a Thor előzetese, ami egyben premier is, hiszen teljesen friss és ropogós és az első videó is egyben a filmhez. Utána mutatunk egy érdekes sci-fi előzetest, Real Steel címen, majd a végére marad a Transformers 3. részének első előzetese.

 Most érkezett: Thor előzetes és poszter

Ha tényleg ez az első Thor poszter, akkor le a kalappal, mert nagyon szar lett (igen, még elsőnek is). Ez valami betegség egyébként, vagy rossz embertől kérdezték meg, hogy milyen volt neki az "első"? A héten, jobban mondva már ma/holnap láthatjuk az első Thor előzetest, így nem volt kérdés, hogy jönni fog egy poszter is előtte, lehet csodálni:
 
 
 
Első poszter, első előzetes? Nem meglepő sorrend, általában így történnek a "bejelentések". A Chris Hemsworth főszereplésével érkező Thor, már az Iron Man 2 végén minimális szerepet kapott. Azóta láttunk már nem egy képet, és igazából a videó eleje is ismerős lehet, de ez most hosszabb, és több minden kiderül a történetből. Chris mellett ráadásul feltűnik Natalie Portman, valamint Anthony Hopkins is.
 

 
Előzetes: Real Steel
 
Nem egyszer írtam mostanában, hogy ha új filmek, akkor a következő évben kell gondolkodni. Egy előzetes erejéig viszont most majd egy évet ugrunk előre, hiszen csak október elején fogják bemutatni Hugh Jackman legújabb filmjét. A történet/megvalósítás miatt érdemes pár percig elidőzni a videón:
 
 
 
Érdekes történet, sci-fi alapokon, ismerős főszereplőkkel. Ettől még fura, hogy már most van előzetes. Jackman mellett, más ismerős arcokkal is találkozhatunk, az egyik kedvenc sorozatos csajunk, Evangeline Lilly is szerepelni fog a robotok mellett.
 
 
Előzetes: Transformers: Dark of the Moon
 
Az első hivatalos előzetes Michael Bay 2011 nyarán érkező filmjéhez, melynek bemutatója július 1-én lesz, és amiben a korábban megismert szereplők mellett, újak fognak feltűnni. A legnagyobb változás továbbra is az, hogy Megan Fox helyett Rosie Huntington-Whiteley fog szerepelni, de lehetőséget kapott a Grace klinika főszereplője, Patrick Dempsey is. Az előzetesben az említett színészek nem nagyon fognak feltűnni, de legalább a történetről több minden kiderül, valamint a "fő-gonosz"-ról is lehull a lepel.
 
 
 
A folytatásban jöjjön egy kép a már említett gonoszról, aki nem más mint:
 teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7237) Gazdaság (693) Politika (1581) Autómánia (61) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Belföld (10) Tv fotel (65) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (531) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Tereb (146) Mozaik (83) Heti lámpás (279) Jobbegyenes (2719) Történelem (16) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>