Ma 2024 május 24. Eszter, Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
90e5e608678d9b420b83c63dc05f9f01.jpg

Ez történt Hollywood-ban…LXIX.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Remélem nem fogjátok megunni, de mostanában, ha filmekről van szó, főleg előzetesek és poszterek repkednek minden irányból, plusz a blockbuster szezon miatt a bevételekről olvashatunk. Utóbbi csak később fog érkezni, most ismerkedjünk Eclipse és Inception poszterekkel. Valamint a The Killer Inside Me és a Rio előzeteseit is megnézhetitek.

Poszteren: Eclipse

Június 30 már a nyakunkon van, így nem meglepő, hogy nagyon sok helyről az Eclipse folyik. Most is nem egy posztert tudok nektek megmutatni. Több szereplővel, külön karakterekről, valamint a farkasokról, és az újoncokról is. Nézzétek csak:
 
 
 
 
 
 
 
Poszteren: Inception
 
Van élet a Lost-on túl is, csak most kicsit nehéz visszarázódni a hétköznapokba. A hétvégén lezártunk egy korszakot (a sorozatok között megtaláljátok majd az írást a fináléről), és ideje egy újat kezdeni, de erről majd máskor. Most örüljünk annak, hogy nagyon jó Inception posztereket tudok megosztani veletek. Szépen építik a film reklámozását. Egészen jó képek, poszterek, ütős előzetes, és most személyre szabott poszterek:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Előzetes: The Killer Inside Me
 
Eddig nem sokat foglalkoztunk a filmmel, de most, hogy jött egy teljes előzetes, ideje lesz kiterjeszteni egy kicsit az érdeklődési körünket, és ezt is rakjuk bele a "megnézni" kosárba. Miért? Attól függ mi érdekel. Csak az eyecandy? Akkor Jessica Alba és Kate Hudson a válasz rá. A történet érdekel? Akkor erre az a válasz, hogy Jim Thompson novellája alapján készült a film. További kérdések helyett pedig, a két perces előzetes alapján, dicsérjük kicsit Casey Affleck játékát, aki miatt egyébként is megnéznénk a filmet:
 

 

Bemutató június 18-án lesz. Többet majd utána, talán. Eljut hozzánk is vajon? Érdekel még valakit? Tudom, nyár van, nem blockbuster, de egy esélyt kaphat, nem?
 
 
Előzetes: Rio
 
Az Ice Age (Jégkorszak) alkotóitól jövőre (2011) kapunk egy új animációs mozit, természetesen 3D-ben, mi másban? A középpontban egy ritka madár, Blu lesz, aki azt hiszi, hogy ő az utolsó a fajtájából. Ám megismerkedik egy másik hasonló madárral, aki ráadásul "nőstény", és a kényelmet feladva Rio de Janeiro-ba utazik/kerül. Lesz természetesen idegesítő/jó fej harmadik szereplő is, mint ahogy az előzetesből is kiderül:
 

 
 
A hangok sem lesznek rosszak, a madarak, legalábbis kettő Anne Hathaway és Neil Patrick Harris hangján fog majd megszólalni. A bemutató várhatóan 2011 áprilisában lesz.
 

  teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Tv fotel (65) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Flag gondolja (36) Heti lámpás (314) Történelem (18) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Sport (729) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7616) Jobbegyenes (2805) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Autómánia (61) Életmód (1) Belföld (11) Gazdaság (710) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>