Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
094c31f01edbd492a7791c5e28583961.jpg

Ez történt Hollywoodban...LXIV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Egy Oscar kategória jelöltjeit ismerhetitek meg, beszélünk kicsit az Irishman-ről, és premier előzetesként jön a Fast Five! 

Legjobb vizuális effekt kategória jelöltjei

Az animációs és dokumentum filmek jelöltjei után, most jöjjenek a Legjobb Vizuális Effekt kategória esélyesei. Egy újabb listát fogtok látni, 15 filmmel, amelyek az Akadémia szerint befutók lehetnek az Oscar elnyerésére. Ebből tovább szortíroznak, kezdetben 7 filmre fogják szűkíteni a jelöltek listáját. Ekkor a jelölő bizottság kapni fog 15 perces videókat, mindegyik jelölttől, majd 5 szereplősre szűkítik a kört.
 • Alice in Wonderland
 • The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
 • Clash of the Titans
 • Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
 • Hereafter
 • Inception
 • Iron Man 2
 • The Last Airbender
 • Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
 • Prince of Persia: The Sands of Time
 • Scott Pilgrim vs the World
 • Shutter Island
 • The Sorcerer’s Apprentice
 • TRON: Legacy
 • Unstoppable
 
Ezek közül lesz tehát először 7, majd 5 film kiválasztva. A jelöltek névsora január végén fog kiderülni. A szobrok átadását február 27-én tartják.
 
Böngészve a jelölteket, szerintetek melyik film kerülhet az ötös kalapba? Illetve melyik lehet az az egy, ami nyerhet? Saját véleményemet már megosztottam veletek, kiemeltem azokat a filmeket amik biztosan maradni fognak a végéig. A végső győztes, a Tron megnézése előtt is borítékolható nálam mindenképpen, az Inception lesz.
 
Ismerős arcok az Irishman fedélzetén
 
Korábban már hallani lehetett a készülő "The Irishman" fedélzetére érkező színészekről. Most már tényként közölhetjük a főszereplők neveit, ráadásul nem rossz csapatot hoztak össze, és akkor szerintem finoman fogalmaztam. Martin Scorsese rendezésében érkezik majd Frank ‘The Irishman’ Sheeran életét bemutató film, amiben a főszereplőt Robert De Niro alakítja majd. Mellé érkezik még Al Pacino és Joe Pesci is. A forgatókönyvet Steve Zaillian írja majd, az I Heard You Paint Houses című könyv alapján.
 
 
Nem rossz csapat, és alapvetően akár nagyon sokat is lehetne várni ettől a filmtől, de cseppet félek. Oké, ismét egy produkcióban láthatjuk két régi kedvencünket, és akkor itt álljunk is meg, reméljük a legjobbakat. Életünk egyik legjobb filmjét is kaphatjuk akár, a nevek alapján, papíron, erre minden esély meg is van.
 
Előzetes: Fast Five
 
Az első rész bemutatójához képest, 10 év elteltével, jön a ötödik "Fast and" film. A 2009 elején bemutatott Fast & Furious után két évvel, ismét találkozhatunk a teljes csapattal, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen a bemutató évében nagyon jól szerepelt a folytatás. Meglepő sikereket aratott, a közönség imádta, hatalmas pénzeket termelt, így nem volt kérdés, hogy új történettel visszatérnek az autók, a jó csajok, na és persze Vin Diesel, valamint Paul Walker. Az ismerős arcok népes táborát Jordana Brewster is gazdagítja, valamint a filmben új szereplőként The Rock is feltűnik majd. Nézzétek meg az előzetest, aztán beszélünk még a filmről:

 
A bemutató áprilisban várható, így ahogy 2009-ben is, a blockbuster időszakot vezeti majd fel. Valamint ismét nagy esélye van, hogy a látványra kiéhezett nézők hosszú sorokban váltsák majd a jegyeket az ötödik filmre. Előzetes alapján, ami nem mellesleg nekem tetszett, egészen jó filmet várhatunk. Rengeteg túlzással és poénkodással, így továbbra is elmondható, hogy addig a pillanatig amíg nem veszik komolyan magukat a srácok, jó filmet nézhetünk. 

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7546) Jobbegyenes (2788) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Nézőpont (1) Politika (1582) Sport (729) Autómánia (61) Életmód (1) Flag gondolja (36) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Gazdaság (705) Vetítő (30) Tereb (146) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>