Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywoodban…XI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A hétvégén sem maradtok filmes hírek nélkül, írunk egy keveset a Book of Eli-ről, szóba kerül a Brothers, az új Harry Potter bevételekről is beszélünk, illetve van képünk az Iron Man 2 szereplőiről, olvassatok tovább…

Harry Potter első napja

Július 15.-én bemutatásra került a hatodik rész, és természetesen már érkeztek bevételi adatok. Mindenki kíváncsi volt, hogy a fokozott várakozás mellett milyen teljesítményt fog nyújtani a film. Az éjszakai, nálunk és gondolom ott is, premier előtti vetítésen több mint 22 millió $-t szedett össze, amellyel rekordot döntött, eddig a Sötét Lovag volt az éjszaka ura. A teljes nap bevétele viszont elmaradt a rekordoktól, „csak” 58 millió $-t kapart össze, amivel minden idők negyedik legjobb első napját teljesítette. A Sötét Lovag 67 milliós bevétele tehát nem forog veszélyben.

 
Lehet sokaknak csalódást okozott az első nap bevétele, de ha ehhez hozzávesszük a nemzetközi adatokat is, akkor bizony lefagy a mosoly az arcunkról, vagy lehet, hogy épp felkerül. Összesen 48,85 millió $-t gyűjtött még a film, és az amerikai bevételekkel összeadva, már az első napon (ismétlem, szerdán) átlépte a 100 milliós bevételi határt.
 
Már csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy nálunk július 22.-én kerül a mozikba!
 
 
Jönnek a Testvérek
 
A napokban került a nagyítónk alá egy olyan film, aminek elsőre Pearl Harbor beütése van. Gondolom sokan emlékszünk még arra a romantikus filmre, a helyzet itt sem sokkal másabb. A középpontban két férfi áll, akik testvérek, egyikük katonaként szolgál, eltűnik illetve a családja el is könyveli halottnak. Testvére, aki otthon maradt, közeli viszonyba kerül a feleségével, ám mikor ez megtörténik, jön a hatalmas fordulat, és kiderül, hogy a halottnak hitt férj/testvér nem is halt meg.
 
Ha a történet nem is tűnik annyira eredetinek, illetve már most kiszámítható pár fordulat a történetben, a szereplők miatt érdemes adni egy lehetőséget a filmnek. A testvéreket Tobey Maguire és Jake Gyllenhaal fogják alakítani, míg a feleséget/barátnőt Natalie Portman.
 
Mutatunk most nektek egy plakátot - IDE KELLENE KATTINTANI
 
Illetve jöjjön egy bemutató is:
 

 
Book of Eli – Denzel Washington már nem létező helyen járkál
 
Posztapokaliptikus film elé nézünk, a címben már írt színész főszereplésével, illetve hozzá társul még Gary Oldman és Mila Kunis is, hogy kísérjék Denzel-t az útján, aki elvileg egy könyvet visz magával, ami az emberiség megmentésének a titkát tartalmazza.
 
 
 
Egyelőre videónk még nincs a filmből, de pár képet és egy posztert tudunk nektek mutatni. 2010 elején kerül egyébként a mozikba, de addig még biztos fogunk róla írni. A képekért ide érdemes kattintani. 
 
 
 
Van képünk hozzá: Iron Man 2
 
Csak egy kép a 2010 májusában érkező filmhez, de ezen már rajta vannak a főbb szereplők. Robert Downey Jr. mellett már feltünk Scarlett Johansson is és Mickey Rourke is:
 
 
 
 teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (704) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7536) Mozaik (83) Vetítő (30) Életmód (1) Flag gondolja (36) Heti lámpás (312) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2786) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Gasztronómia (539) Tereb (146) Kultúra (7) Egészség (50) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>