Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
3ad24b76aa7220d949be124c2b88bbce.jpg

Ez történt Hollywoodban...LXIII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A kalózok nem nagyon tudnak pihenni, jön a negyedik történet előzetese. Valamint szó esik Jon Favreau és az Iron Man kapcsolatáról, illetve egy érdekesség, a Toy Story 3 bevételeit is megmutatjuk nektek egy képben összefoglalva.

Előzetes: On Stranger Tides

A karibi kalózok nem nagyon tudnak pihenni, 2011-ben érkezik a negyedik rész, ami több szempontból is rendhagyó lesz. Először is, a korábban megismert szereplők közül nem tér vissza mindenki. Keira Knightley és Orlando Bloom nevét ne is keressétek, viszont érkezik Penelope Cruz és Ian McShane. A történetről meg inkább meséljen az előzetes, sok minden kiderül belőle, pedig ez még csak az első hosszabb videó:

 
A bemutatót 2011 május 20-ra tervezik, az amerikai nézőknek, mi kicsit szerencsésebbek leszünk, egy nappal korábban, már 19-én jegyet válthatunk rá. Jack Sparrow története szerintem sokakat érdekel, és a karakter iránti szeretet van akkora, hogy a negyedik résszel is hatalmas sikereket érjenek el. Vagy tévednék? Az előzetes alapján egy teljesen új filmmel találkozhattunk, amiben vannak "valahonnan" már ismert karakterek és helyszínek.
 
 
Jon Favreau nem rendez több Iron Man-t
 
A hír legfontosabb részét a címben olvashattátok. Jon Favreau a Cowboys & Aliens után nem a harmadik Iron Man forgatását készíti elő, lemondott a rendezői székről, helyette inkább a Magic Kingdom munkálatait kezdi el.
 
Két oldalról is megközelíthetjük ezt a döntést. Egyrészt Jon a harmadik filmre valószínűleg több pénzt szeretett volna kérni, amit nem kaphatott meg, és ezért döntött úgy, hogy nem folytatja a történet rendezését. Vagy, és szeretném azt gondolni, hogy ténylegesen ez áll a dolgok hátterében, kiégett kicsit az Iron Man kapcsán. Amig meg is tudnék érteni, így nem is biztos, hogy baj, ha egy új rendező veszi kezébe a film folytatását.
 
 
 
Favreau egyébként sem tűnik úgy, hogy nem tudná, mit csinál. Nyáron érkezik a mozikba a Cowboys & Aliens, amit mostanában fejeztek be. Ráadásul a Magic Kingdom egy teljesen új feladat lenne számára, ami iránt sokkal jobban elkötelezné magát. Bár a bulvár, és a nagyobb hírérték kedvéért szinte biztos vagyok abban, hogy az anyagi oldalát fogják meg nagyon sokan. Én szeretném azt gondolni/hinni, hogy ez egy nagyon jó és megfontolt lépés, annak ellenére, hogy mindkét Iron Man filmet nagyon szerettem, de biztos vagyok abban is, ha esetleg a harmadik rész szarul sikerülne, Jon nevét kezdeném el visítani, de ne szaladjunk ennyire előre.
 
 
Toy Story 3 számokban
 
Az év animációs filmje? Hatalmas bevételeket hozott, nagyon sok rekordot döntött meg. És természetesen az azóta megjelent dvd is sok millió dollárt termelt a konyhára, a különböző ajándéktárgyakról már nem is beszélve. Miért mondom ezeket? Nos, azért mert egy képben összefoglalva meg is tudom mutatni nektek, hogy mire vitte a film. Tanulságos, és a siker itt még biztosan nem ér véget. Már csak azért sem, mert jön az Oscar és a Golden Globe, és talán nem iszunk előre azzal, ha már most a Toy Story sikerét ünnepeljük:
 

 

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (709) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2805) Mozi világ (440) Sport (729) Heti lámpás (313) Belföld (11) Tereb (146) Életmód (1) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Egészség (50) Politika (1582) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7610)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>