Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
×

Hibaüzenet

  • Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given noindex_external_links_replace() függvényben (/var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/contrib/noindex_external_links/noindex_external_links.module 255 sor).
  • Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given noindex_external_links_replace() függvényben (/var/www/clients/client1/web1/web/sites/all/modules/contrib/noindex_external_links/noindex_external_links.module 255 sor).
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywood-ban…XX.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A héten, a rossz hírek mellett, maradt azért időnk arra is, hogy összeszedjünk nektek pár érdekesebb hírt. Először is írunk arról, hogy elkezdték forgatni a Wall Street 2-t, van hivatalos anyagunk a negyedik Kalóz filmről, illetve a Surrogates új bemutatója mellett más filmek is szóba kerülnék még, olvassatok tovább.

Jön a folytatás, Wall Street 2! 

Egy olyan folytatás elé nézünk, aminek az első részét nem most láttuk, de szerintem ettől még emlékeznek rá sokan, és velem együtt várják a másodikat is. Akik hasonlóan gondolkodnak, azoknak nagy örömhír lehet, hogy megérkezett az első forgatási kép, amit gyorsan meg is mutatunk. A filmet egyébként New York-ban forgatják, és a Central Park-ban készült a kép. A szereplők közül Shia LaBeouf és Frank Langella látható rajtuk, illetve Oliver Stone is feltűnik:
 
 
 
A film további szereplői: Carey Mulligan, Vanessa Ferlito, Michael Douglas és Charlie Sheen. Illetve 2010-re várható majd a mozikban.
 
 
Jön a negyedik, Karib tenger kalózai!
 
A napokban a Disney nyilvánosságra hozta a címét a kalózok újabb történetének. Na meg azt is, hogy jelen tervek szerint 2011 nyarán kerülne a mozikba. Az egész egyébként Johnny Depp-nek köszönhető, mármint ő volt az aki azt mondta, hogy benne lenne a folytatásban. Na meg mivel az első három rész hatalmas pénzeket hozott, így nem csoda, hogy folytatják.
 
 
A harmadik rész bennem nagyon rossz élményeket hagyott, szóval annyira nem fogom összetörni magam, hogy első sorban nézhessem a folytatást. Az viszont jó hír, hogy Depp mellett nem fog feltűnni Keira és Orlando sem. Ami egy kis bizakodásra adhat okot. De ez még persze nem biztos, mint ahogy azt sem lehet még tudni, hogy a forgatás mikor kezdőik.
 
 
Újabb Surrogates Trailer
 
Szeptember végén kerül az amerikai mozikba Bruce Willis új filmje, amit egyre jobban várunk. Részben Bruce bá miatt, részben pedig a történet is kezd egyre izgalmasabb lenni. Természetesen nem ez lesz az év filmje, de az új bemutatóval biztosan szereztek maguknak egy új nézőt:
 

  
Mondtam én, hogy jó lesz ez! Van itt minden, amitől ez jó lehet. Elfogadható történet így elsőre, nagyon jó jelenetek, most már csak abban bízok, hogy a bemutatók alatt nem lőtték el ezeket.
 
 
A New Moon is jelentkezik
 
Nem maradunk új anyagok nélkül a Twilight folytatást illetően sem. A hétvégén került fel az internetre a végleges trailer, amiben azért láthatunk jó dolgokat, és azt kell mondjam, hogy egész jónak tűnik, persze az első rész mellett, nézzétek csak:

 

 

Ha pedig valaki a szereplőkről készült poszterekre kiváncsi erre haladjon TOVÁBB!

 

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

 

 

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Mozi világ (440) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7657) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (319) Nézőpont (1) Tereb (146) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2815) Gazdaság (711) Történelem (18) Szépségápolás (15) Egészség (50) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Autómánia (61) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>