Ma 2024 május 24. Eszter, Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
c07490e647d6ca17c2744e652ab5207c.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Már a jövőbe tekintünk, jön egy januári film előzetese, bemutatkozik a Green Hornet. Poszteren találkozhatunk a Cowboy & Aliens főszereplőjével, valamint a True Grit csapatát is megismerhetjük. De ha itt nem lenne elég, akkor Zoe Saldana is jön egy új filmmel.

Előzetes: Green Hornet 

Green, green, de nem lantern! Az egyik júniusban, a másik januárban. És ha jól emlékszem az első előzetest, és egy posztert is mutattam már nektek, most viszont jöjjön a folytatás. Újabb jelenetek, többet mondanak a sztoriról, teljes a kép, ugye?

 
Január 14-én lesz a bemutató, és Seth Rogen lesz majd a megváltó.
 
 
Poszteren: Cowboys & Aliens
 
Szavak nélkül. Csak a poszter. Várjuk már nagyon:
 
 
 
Poszteren: True Grit
 
Parádés szereposztással érkezik idén Karácsonykor a mozikba a True Grit, a Coen tesók egy újabb remek filmmel fognak minket szórakoztatni, olyan emberekkel a fedélzeten, mint Jeff Bridges, Matt Damon vagy Josh Brolin. Korábban mutattam már egy előzetest, nézzétek meg újra szerintem, utána jöhet egy új poszter:
 
 
 
Bár a plakáton 2011 szerepel, már 2010-ben be lesz mutatva, már csak az Oscar miatt is. És akkor jöhet a jogos kérdés, mit várhatunk a filmtől? Coen tesók és nagyon ismert, ráadásul Oscar jelölt vagy szobrocskát nyert színészekkel csak egy cél lehet, nem?
 
 
Van képünk hozzá: Zoe Saldana
 
Azt már tudjuk, hogy jó pár évet kell várnunk az Avatar érkezésére, mint ahogy az is kiderült, hogy a Star Trek második része sem fog a jövőre érkezni. Azt viszont eddig nem tudtuk, hogy Zoe Saldana nem csak ezekben a filmekben fog szerepelni, hanem rögtön egy jövő évi akcióban is feltűnik, bérgyilkosként. A sztori szerint a bosszú fogja éltetni egész életében, mivel még gyerekként láthatta a szülei halálát. Ismerős történet, remélem a megvalósításban hoznak valami meglepőt is:
 
 
A forgatókönyvet Luc Besson is írja majd, besegít a munkálatokba. A rendező pedig Olivier Megaton lesz, akinek a Transporter harmadik részét is köszönhettük. A bemutató szeptemberre várható, és alapvetően még érdekel is a dolog. Nem lenne rossz egy badass csajt kapni, ráadásul Zoe szerintem tökéletesen alkalmas lenne a szerepre. - Már nyomtam volna a mentés gombot a bejegyzésre, miközben rájöttem, hogy a film címét nem is mondtam, Colombiana - ezt keressétek majd, ha olvasni akartok róla.
 

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Kultúra (9) Mondom a magamét (7616) Tereb (146) Belföld (11) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (710) Sport (729) Heti lámpás (314) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Jobbegyenes (2805) Egészség (50) Mozaik (83) Életmód (1) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>