Ma 2022 október 07. Amália napja van. Holnap Koppány napja lesz.
Vona Gábor nagyon el van keseredve a Jobbik miatt

Vona Gábor nagyon el van keseredve a Jobbik miatt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t…

Újabb gyomorforgató tartalommal jelentkezett a Jobbik Béres Ferenc Attila által vezetett kommunikációs stábja. A Zsúrpubi nevű jobbikos álhírportál volt főszerkesztője – a párt jelenlegi kommunikációs igazgatója – által vezetett csapat most kereszténygyalázó mémet osztott meg a Jobbik Facebook-oldalán. Úgy tűnik, jó ötletnek tartották, hogy megbélyegezzék hitük miatt Trump támogatóit, valamint Orbán Viktor híveit.

A közzétett mém miatt még Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke is felháborodásának adott hangot. – Most tényleg a feszület meg Jézus a legnagyobb probléma a NER-rel? Annyi mindent lehetett volna még róluk mutatni! Miért pont ezt kellett? Ez a Jobbik problémája? – írta a volt elnök. Hozzátette:

– Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t… – a mondat végére pedig egy olyan smiley-t rakott, amely épp elhányja magát

Az „Adj címet a képnek” kampány során nem először veri ki a biztosítékot a párt által közzétett tartalom. Mint arra]]> a Magyar Nemzet rámutatott, a párt január 8-i Facebook-posztja a nyugdíjasokat gyalázta]]>. A képen a „Trump-sámánként” elhíresült férfi és egy láthatóan dühös, idős hölgy között vontak párhuzamot.

A posztot végül levette a Jobbik a Magyar Nemzet cikke nyomán, amelyben rámutattunk: a képen szereplő hölgy nem Orbán híve, hanem vélhetően a Jobbik potenciális szavazója, aki ]]>2016-ban a Kossuth téren tüntetett a Népszabadság bezárása ellen]]>, és ekkor mutatta dühösebbik arcát. Lapunk az eset után kérdésekkel fordult a párthoz, amely a mai napig nem válaszolt arra, hogy bocsánatot kértek-e a képen látható hölgytől vagy családjától.

A gyűlöletkeltő mémek kapcsán érdemes kiemelni: a Jobbik elnöke, Jakab Péter nemrég arról beszélt, hogy pártja elősegítené a társadalmi megbékélést.

Frissítés (15:15):

A fideszes politikusok nem a kereszténység, hanem a gyűlölet katonái, Orbán pedig egy hamis próféta – írta közleményében a Jobbik, amelyet az]]> Index.hu]]> szemlézett. A „feszületes bejegyzést” ért kritikákra válaszul közölték: „Hiába akarják azt fideszes politikusok és a NER érdekében tevékenykedő emberek szándékosan félremagyarázni – éppen arról szólt, hogy Trump és Orbán felhergelt, fanatikus hívei a feszület mögé bújnak.”

A párt közleménye azért mókás, mert saját képviselőjük, Balczó Zoltán is kritizálta a bejegyzést és a Jobbik kommunikációs stábjának ámokfutását, amelyet „gyűlöletkeltésnek” nevezett.

A Jobbik közleménye szerint akkor Balczó is „a NER érdekében tevékenykedő ember”, vagy az is lehet, hogy a párt kommunikációja csak összeomlott. Ennek eldöntését az olvasóra bízzuk.

Bácskai Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Irodalmi kávéház (514) Vetítő (30) Tereb (142) Szépségápolás (15) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6356) Nagyvilág (1465) Belföld (8) Gasztronómia (539) Egészség (50) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2436) Mozaik (83) Gazdaság (667) Mozi világ (440) Heti lámpás (260) Történelem (15) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>