Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Mi történt vasárnap?

Mi történt vasárnap?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megérkezett a Valóság nagybácsi...

Csak annyi, hogy megérkezett ama kedves Valóság nagybácsi. Bebizonyosodott, hogy hamis és képzelt az ellenzéki népfront által sulykolt Magyarország-kép, ahol minden szétrohadt, ahol mindenki mindent ellop, ahonnan mindenki menekül, és ahol kitalált fenyegetés a kívülről erőltetett tömeges migráció és a Soros-birodalom jelentette veszély.

A bukott ellenzék minderről továbbra sem hajlandó tudomást venni, helyette továbbra is zaklatottan körbe-körbe járnak leszegett fejjel, fújtatva saját kis disztópiájukban.

Ebben a disztópiában hülye a nép, rossz a választási rendszer (miközben a magas vasárnapi részvételi adatok ismeretében az azóta megbukott ellenzéki pártvezérek egymásra licitálva harsogták, hogy a 70 százalékos arány megkérdőjelezhetetlen legitimitást ad a győztesnek), diktatúrát épít a Fidesz-KDNP – csak éppen saját nyomorúságukkal nem képesek, nem hajlandók szembenézni.

Nos, a magyar emberek vasárnap rekordközeli részvétellel, elsöprő erővel adták a külső háttérerők és megzakkant hazai oligarchák által maguk előtt tolt ellenzéki népfront tudtára, hogy nem vevők a program, mondanivaló nélküli patologikus, buta és felettébb kontraproduktív Orbán-gyűlöletre. Az ország népe nem üszkös romokat, nem rémisztő kényszerképzeteket lát maga körül, hanem épülő Magyarországot. 

Ahol folyamatosan fejlődik az infrastruktúra, az állam visszavásárolta a balliberális rezsimek által idegen kézbe játszott kritikus ellátórendszereket, növekszik a gazdaság, csökken az államadósság, azon belül a devizakitettség aránya, fegyelmezett, alacsony hiányú a költségvetés, nőnek a reálkeresetek, példás a családpolitika, csúcsra jár a turizmus, sohasem látott városfejlesztési programok indultak-indulnak el, a 20 évig gazdátlan, sodródó Budapest immár a nemzet méltó fővárosa, a magyar állampolgárság kiterjesztésével-visszaadásával és a hozzá kapcsolódó szavazati joggal, valamint a sohasem látott Kárpát-medencei gazdaságfejlesztési kezdeményezéssel elkezdődött a nemzet határok fölötti újraegyesítése.

Ezen a valóságos Magyarországon megújul az épített örökség, a turisztikai szolgáltatóhálózat, az egészségügyi infrastruktúra és az ágazat bérrendszere, hasonlóan a rendvédelmi dolgozók és a pedagógusok bérfejlesztéséhez. Ennek a Magyarországnak végre van saját hangja, külpolitikája, érdekérvényesítése.

Ez a derűs, gyarapodó, erősödő, magabízó haza a valódi, igazi Magyarország. És ezt fenyegette-fenyegeti annak az ellenzéki népfrontnak az irracionális Orbán-gyűlölete, amelynek építő gondolatok helyett csak összeszorított fogú tagadásra futotta.

Ezt bizonyította be Valóság nagybácsi.

Ágoston Balázs - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mondom a magamét (6149) Vetítő (30) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Életmód (1) Politika (1581) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2342) Belföld (7) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gasztronómia (539) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Tereb (141) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (665) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>