Ma 2020 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Valami nem stimmel Gyurcsányék körül

Valami nem stimmel Gyurcsányék körül

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez bizony bűzlik...

Zsigmond Barna Pál kijelentette: „kiderült, valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül”.

A DK minden tekintetben maximálisan eleget tesz a magyar és az európai adatvédelmi szabályoknak – közölte az ellenzéki párt a Fidesz sajtótájékoztatójára reagálva szerdán az MTI-vel.

Zsigmond Barna Pál fideszes országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján azt mondta: „kiderült, valami nagyon nem stimmel a Gyurcsány-párt adatkezelési gyakorlata körül”, kérdéses, hogy „hová és milyen célból küldik ki külföldre a magyar emberek adatait”. Pontosan milyen külföldi szervereken tárolják a magyarok adatait, és kik kezelik ezeket az adatokat? „Igaz az, hogy a Gyurcsány és a Soros emberei által alapított külföldi céghez terelik az adatokat?” – tette fel kérdéseit Zsigmond Barna Pál, aki szerint ez esetben felmerül az is, hogy a magyar választások befolyásolására akarják azokat felhasználni.

A képviselő azt mondta: sokan gyanútlanul chatelnek Gyurcsány Ferenccel a Facebookon, idősek és kiskorú diákok is, nem tudva azt, hogy „Gyurcsányék a személyes adataikat automatikusan továbbítják, gyakorlatilag ellopják, és külföldi szerverekre, adatbázisokba továbbítják”.

A DK erre reagálva közleményében azt írta: „csak olyan felhasználók adatait kezeljük, akik erre saját kezűleg engedélyt adtak nekünk”.

„Ha a Fidesz törvénytelen adatbázisépítés után kutat, akkor javasoljuk, hogy foglalkozzanak a Fidesz Kubatov-listáival” – fogalmaztak.

A DK hozzátette, Gyurcsány Ferencet valóban tömegével követik fiatalok a közösségi médiában, ami miatt a Fidesz hetente tart egy „rettegésfélórát”.

Fotó: MTI/Soós Lajos, archív

MTI - ]]>www.demokrata]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Heti lámpás (241) Kultúra (6) Autómánia (61) Nagyvilág (1450) Jobbegyenes (1798) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Politika (1571) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (489) Gazdaság (652) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozaik (83) Történelem (14) Mondom a magamét (4655) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Belföld (5) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>