Ma 2020 április 10. Zsolt napja van. Holnap Leó, Szaniszló napja lesz.
Vágó István aljas húzása

Vágó István aljas húzása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Feri legnagyobb cimbije csúnyán befürdött...
Semjén Zsoltnak és Navracsics Tibornak bevallottan az volt a dolga, hogy darabokra szedjék Gyurcsányt. Interjú.

„Gyurcsány Ferenc miért lett ön szerint ilyen negatív szereplő sokak szemében?

Ebben benne van a Gyurcsányt magára hagyó „baráti” média is. Gyurcsány volt az első karaktergyilkosság áldozata. Tudjuk, hiszen Semjén Zsoltnak és Navracsics Tibornak bevallottan az volt a dolga, hogy darabokra szedjék Gyurcsányt. Az összes többi elképesztően stupid karaktergyilkosság csak utána jött, és sokan nem látják, hogy ő kapta meg először.

Fordított karaktergyilkosság nincs önöktől?

Mi nem vagyunk ilyenek. Meg ahhoz kellene például média is.

Orbán Viktor démonizálása nem ilyen?

 A démonizálás szó azért rossz, mert arra utalhat, hogy én esetleg nem gondolom komolyan, hogy Orbán Viktor rendkívül káros. Szerintem nem a nemzet érdeke, amit ő csinál, sőt. Akkor én most démonizálom? A démonizálás azt jelenti, hogy valakire rosszat mondok, aki pedig nem is rossz.

Ön akkor sem hitt Orbánnak, amikor még liberális volt?

Soha nem felejtem el, amikor 1994-ben Kecskeméten volt egy kampányvita a színházban, amit én vezettem. Ott volt az a liberális blokk, melynek része volt a Fidesz, az SZDSZ, az Agrárszövetség, és a Vállalkozók Pártja. Elindult a rendezvény, és hárman ott voltak, a Fidesz széke üres volt. Valahogy elértük Orbánt, és azt mondta, kezdjük el nyugodtan, érkezik. Soha nem jött meg.

Egyébként az igaz, hogy a magyar liberálisok nagyrésze már akkor is furcsán nézett Orbán Viktorra?

Szerintem ez fordítva történt, és ő nézett furcsán a liberálisokra. Bár a Fideszt az SZDSZ ifjúsági szervezetének tartották, nem volt az, hiszen már 1990-ben is kampányoltak az SZDSZ ellen. Sokan tulajdonítanak fontosságot annak, honnan érkezett Orbán Viktor, és hogyan tekintett a fővárosi liberális értelmiségre. Irigykedve, igazságtalanságot emlegetve, és kisebbségi komplexusokkal. Ő mint falusi gyerek, egy vidéki MSZMP-titkár fiaként bekerült a fővárosba, és mindenütt, ahol járt, könyvespolcokkal körbekerített lakásbelsőket látott. És ez benne nyomokat hagyott.

De hát Gyurcsány Ferenc is vidéki gyerek, aki beházasodott egy MSZMP-s családba!

Ő nem beházasodott, hanem beleszeretett egy lányba. És normálisabban dolgozta fel az ő nagyon proletár származását.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1449) Történelem (14) Vetítő (37) Autómánia (61) Tv fotel (65) Heti lámpás (239) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (646) Jobbegyenes (1732) Tereb (139) Belföld (5) Kultúra (5) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (4436) Irodalmi kávéház (485)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>