Ma 2021 július 30. Judit, Xénia napja van. Holnap Oszkár napja lesz.
Ütős pápa


Ütős pápa


Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mi történik akkor, ha Róma püspöke bántalmaz egy nőt?

Ez volna az a jóságos pápa, amely magát az antikrisztust, a bigott, lenácizott, begyöpösödött XVI. Benedeket váltotta? Mit váltotta, őt a pápai teendőktől mentette meg,  Vatikánt, na meg a kereszténységet pedig a csökönyösen konzervatív Ratzingertől, aki talán még a homoszexuális visszaélések ellen is fellépett volna.

Vele, Bergoglióval viszont – és a nem is oly régen kinevezett bíbioros siserehaddal – jöhet a felvilágosultság, a haladás, a befogadás, a menekültek/migránsok támogatása, nem mellékesen a Soros alomból kikerülő – vatikáni gazdasági csodát tevő – pénzügyér segítségével a vatikáni pénzügyi stabilitás, meg a további eltusolásért kiáltó pedofil botrányok...

A két pápa című (dokumentumnak álcázott) propagandafilmben XVI. Benedek pápát, a főgonoszt a filmipar óriása, Anthony Hopkins játssza. Ő az, aki Hannibal Lecternek, az antikrisztusnak, az emberevő pszichopata gyilkosnak a megformálásáért kapott Oscar-díjat.

Most meg készíthetik elő Bergogliónak az életmű-díjat, annak a Ferenc pápa bőrbe bújt ripacsnak farkasnak, aki a minap előbb a hívekkel (nem csak gyerekekkel, ahogy egyes katolikus sajtóorgánumok hazudják) pacsizott, fürdött a népszerűségben egészen addig, míg az saját (őfelsége) egójával is összeegyeztethető volt.

Kész szerencse azonban, hogy a kezéhez vezette a Jóisten egy áldást kérő hívőjét, egy hölgyet, mert abban a pillanatban a jóságos pápából kibújt, mit kibújt?, előrontott valódi énje, pillanatok alatt kirajzolódott fehér palástjával álcázott jelleme.

És ütött!

 

Idézzük az esettel kapcsolatban magát a delikvenst (magyarkurir.hu):
"...a szeretet türelmessé tesz bennünket. Sokszor elveszítjük türelmünket; én is, és elnézést kérek, amiért tegnap rossz példát mutattam."

És adjunk igazat neki, hisz a szeretet hiánya a hívőkkel szemben – érdekes, a muszlimokkal szemben nem mutatott hasonló szeretethiányt – valóban ingerültté tehette, de keresztény emberként bocsássunk is meg azonnal, mert „őszentségére” olyan munkát „kényszerítettek” élete végéig, amelynél ezekkel a nyomorult, intoleráns, agresszív keresztényekkel van körülvéve.

Üdvözlet,
 KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Autómánia (61) Gazdaság (659) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (14) Jobbegyenes (2083) Politika (1578) Heti lámpás (255) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Életmód (1) Sport (729) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5459) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1456) Belföld (6) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>