Ma 2019 november 21. Olivér napja van. Holnap Cecília napja lesz.
Már több mint tízezren írták alá, hogy Cseh Katalin mondjon le

Már több mint tízezren írták alá, hogy Cseh Katalin mondjon le

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Úgy tűnik, nem mindenki tetszését nyerte el a „botmixeres” viháncolás.

Mint arról ]]>mi is beszámoltunk]]>, az új SZDSZ-nek becézett Momentum frissen megválasztott EP-képviselője négy évvel ezelőtt a Klubrádió vendége volt.

Cseh Katalin a műsorban hazánk első számú feministájával, Papp Réka Kingával beszélgetett a terhességről. Arról, hogy az milyen hatalmas probléma a nők számára, s hogyan lehet azt megelőzni – a védekezéstől kezdve az abortuszig.

Az abortusz kényes téma, nagyon nehéz róla beszélni. A Momentum EP-képviselője mégis jót kacarászott azon, mikor Papp Réka Kinga botmixerhez hasonlította a művi terhességmegszakítást.

Ezt még nem hallottam (…) Majd elterjesztem én is a kis körömben

– fogalmazott Cseh Katalin.

A beszélgetést ]]>ezen]]> a linken tudjátok meghallgatni.

A politikusnő ízléstelen viháncolása azonban nagyon úgy fest, hogy nem mindenki körében aratott osztatlan sikert.

A citizengo.org életvédő weboldal május 31-én online petíciót indított, amelynek aláírásával bárki a nevét adhatja ahhoz a nyílt levélhez, ami a Momentum elnökéhez, Fekete-Győr Andráshoz és annak frissen megválasztott EP-képviselőjéhez, Cseh Katalinhoz íródott – utóbbi lemondását követelve.

A petíciót néhány nap alatt már több mint tízezren írták alá.

Ha úgy gondolod, hogy vállalhatatlan nézetei miatt szerinted is távoznia kellene Cseh Katalinnak a közéletből, ]]>IDE]]> kattintva aláírhatod a CitizenGO kezdeményezését.

Horváth Tamás - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1440) Heti lámpás (218) Jobbegyenes (1634) Gazdaság (632) Történelem (13) Politika (1571) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4093) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Életmód (1) Belföld (5) Sport (729) Egészség (50) Mozi világ (440) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (42) Kultúra (4) Irodalmi kávéház (473) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>