Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Fegyőr: Orbánnak annyi

Fegyőr: Orbánnak annyi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

... és jött az újabb pofára esés!

Nehezen viseli Orbán Viktor, hogy teljesen eljelentéktelenedett […], az európai vezetők már sokkal inkább a keleti diktatúrák trójai falovát, mint Magyarország miniszterelnökét látják benne – írja közösségi oldalán Fekete-Győr András Momentum-elnök, aki egy hete még azért háborgott a Hír TV-ben, hogy miért nem ül le vele vitázni a kormányfő. „Így, hogy már a legkevésbé sem veszik komolyan, inkább megpróbálja szétverni az Európai Uniót. […] Ma éppen a spanyol szélsőjobb, a VOX párt elnökével egyeztetett, így üzenve meg az európai vezetőknek: bármire képes, hogy újra fontosnak érezhesse magát.”

Mindezt nagyjából akkor írta az izgága ember, amikor Orbán Viktor éppen Londonban tárgyalt Nagy-Britannia miniszterelnökével.

Pártelnök úrtól sosem álltak távol a kétségbeejtő kijelentések, ellenkezőleg, munkásságát kifejezetten erre építi. Pár hete a Partizán című műsorban hebegve csinált komplett idiótát magából (azóta csak Nemtudomkának nevezik), ráadásul azt is kénytelen tudomásul venni, hogy a Láriferi-kabaréban mindössze röhejes statisztaszerepet kapott. „Se mondanivalód, se ötleted nincs” – közli hősünkkel egy kommentelő –, „évek óta csak a levegőt kaszálod pók karjaiddal. Felkészületlen, tehetségtelen és gerinctelen vagy. Más gond amúgy nincs veled.”

A kritika azonban lepereg a tápos ifjúról, csupán a dicséretekre fogékony. „Rengetegen mondják nekünk” – mesélte nemrég büszkén –, „az utolsó reményünk vagytok!” Én ezt kicsit másképp hallottam: „Ti egy utolsók vagytok!”

Pilhál György -]]> www.magarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1306) Jobbegyenes (2576) Mozaik (83) Gazdaság (676) Sport (729) Tereb (142) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (518) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6705) Vetítő (30) Belföld (8) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Gasztronómia (539) Heti lámpás (261) Autómánia (61) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>