Ma 2019 július 18. Frigyes napja van. Holnap Emília napja lesz.
gyurcsany-ferenc.jpg

Uszításról beszél a polgárverő hazugrágrém

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Azért is orvosi eset, mert memóriája kórosan gyönge.

Orvosi eset – mondhatnánk a mentálisan sebzett vádaskodóra.

„Ha valakinek az erőszak az egyetlen válasza a kritikára, az a valaki belül tudja, hogy védhetetlent véd. Nem nőket kell verni, amikor fáj az igazság, hanem felébredni: szembenézni azzal, hogy mivé lett ez az ország…”

Ezt is mondta a buggyant politikus.

Azért is orvosi eset, mert memóriája kórosan gyönge. Polgárháborús hangulatot ugyanis éppen ő keltett 2006. október 23-án, amikor lovas rendőröket, vaspálcával – viperával – ütlegelő, gumitölténnyel fejmagasságban lövő kékruhásokat uszított európai uniós polgárokra Budapesten.

Piros lett a vér a pesti utcán az ötvenedik évfordulón is…

Az erőszak volt a válasza a kritikára. Előzőleg ugyanis kiderült, hogy ez a buggyant politikus, és tettestársa, az SZDSZ, azaz ketten együtt: „végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak, az nem igaz.”

Becsapták a polgárokat, elárulták a köztársaságot.

Ennek következménye lett a szenvedélyes tiltakozás, ekkor kapott nyilvánosságot egy érdekesen megfogalmazott hír: „Az elmebeteg távozását követelik…” A hazugságpolitika ellen demonstrálva a bőrüket vitték vásárra a demokratát.

Nem a Kossuth téren!

Ez azért lényeges, mert a buggyant politikus a Kossuth teret említi. Mondván: „ a magyarokat mindig ott éri támadás, ahol ő megfordul – legyen az a Kossuth tér vagy Tusnádfürdő? Nos 2006-ban a Kossuth téren nem lehetett magyarokat verni.

Az ország főterét ugyanis drótkerítés vette körül.

Az akkori szélsőbaloldali koalíció, az SZDSZ és az MSZP ugyanis csak drótkerítéssel tudta biztonságosnak a – mint Steindl Imre nevezte – „demokrácia templomát.” A közrádiót is vaskerítéssel zárta el a forgalom elől.

Elévült adóügy.

Ez volt a belépő a kormányfői akcióhoz. Aztán jöttek a futballozó „arab terroristák”, majd az „öregecskedő feleségek”, az egy év alatt tízmilliárd dollárral növekedő államadósság – ez a gyurcsányi-kunczei garnitúra gazdasági dilettantizmusának fájó jele.

És az egyszázalékos GDP-növekedés…

Környezetünk nyolc-kilencszázalékos gazdasági növekedést ért el éveken át, a gyurcsányi-kunczei garnitúra a hibahatáron belüli egy százalékot nyögött: azaz a gazdaságpolitikát a dilettantizmus jellemezte, bénította le.

Majd az államcsőd: és a gigászi IMF-hitel…

Romániában ezt nem úszta volna meg érdemleges állami kikérdezés nélkül a gyurcsányi-kunczei garnitúra. Nálunk azonban kiugróan magas a kivégzett vagy megölt korábbi miniszterelnökök száma – Tisza Istvántól Nagy Imréig -, így ma már országunk tartózkodik még a kikérdezéstől is.

Érthető, de nem könnyen megemészthető módon.

Ettől azonban nem kellene vérszemet kapnia. Vagy inkább saját pártjának kellene mértékletességre intenie, mondván: Fletó, kiderült, hogy tehetségtelen vagy, a szakdolgozatod szerzőségét sem tudtad tisztázni, államcsődöt idéztél elő, az ország betegnek tart téged, fogd vissza magad…

Nem, a baloldal nem éri fel ésszel, hogy ezt kellene tennie.

A 19-es vörös terror, Trianon előidézése, a Rákosi-rémuralom, Recsk és a többi haláltábor, majd az ország véres forradalomba sodrása, utána a több száz áldozatot követelő kádári megtorlás, majd a haza adósságválságba döntése után a baloldal ma is, továbbra is rombol.

Demokráciával kell megállítanunk a hazug züllesztőket.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Gazdaság (616) Vetítő (37) Heti lámpás (207) Egészség (50) Flag gondolja (32) Tereb (129) Mondom a magamét (3761) Sport (727) Jobbegyenes (1556) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (465) Rejtőzködő magyarország (171) Gasztronómia (539) Politika (1571) Mozaik (6) Nagyvilág (1386) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Történelem (4) Kultúra (4) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>