Ma 2020 október 19. Nándor napja van. Holnap Vendel napja lesz.
Ujhelyi végleg nyugdíjba küldte Szanyi kapitányt

Ujhelyi végleg nyugdíjba küldte Szanyi kapitányt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezen már csak az isiász elleni gyógyszer segíthet.

Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd lista egyetlen európai parlamenti EP- mandátumát – ismertette az MSZP választmányának döntését a testület vezetője szombaton Budapesten.

Kunhalmi Ágnes sajtótájékoztatón közölte, a választmány kétharmados többséggel döntött úgy, hogy fenntartja az EP-lista sorrendjét, amelynek értelmében Ujhelyi István EP-képviselő képviseli a pártot a következő öt évben Brüsszelben.

A közös listát Tóth Bertalan pártelnök vezette, de ő előre jelezte, hogy nem veszi át mandátumát, a lista második helyén állt Ujhelyi István kampányfőnök.

Kunhalmi Ágnes, a választmány elnöke hangsúlyozta, az MSZP továbbra is a nemzeti együttműködés rendszerének ellenfele és az együttműködésben látja az egyetlen lehetőséget arra, hogy a következő, őszi önkormányzati választáson sikeresen küzdjenek a NER helyi képviselőivel szemben.

Kunhalmi Ágnes szerint az MSZP egységes, elszánt, mindenki tisztában van a választási eredmény súlyával és az MSZP jövőbeni politikai felelősségével is. Világos az MSZP-nek, hogy a magyarországi baloldalnak, a szociáldemokráciának mind szervezeti, mind politikai tartalmi szempontból új alapokra kell helyezkednie – mondta.

Bangóné OFF

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke bejelentette, kérésére Bangóné Borbély Ildikó lemondott parlamenti frakcióvezető-helyettesi posztjáról és közös megegyezéssel távozik a párt kommunikációs igazgatója is, Láng Balázs. Úgy értékelt, az MSZP és a Párbeszéd közös listája kudarcot vallott az EP-választáson, a baloldali szavazók nem ezt a listát támogatták. Hozzátette: az MSZP továbbra is folytatni akarja a megkezdett utat, a karakteres baloldali politika építését és küzdeni fognak azokért a szavazókért, akik „az ellenzéki házi szépségversenyen” más pártot választottak.

„Az nem tudja hitelesen képviselni a baloldali politikát, aki baloldali programmal megnyeri a házi szépségversenyt, utána a liberálisoknak tesz ajánlatot az EP-ben” – fogalmazott.

A pártelnök elmondta, a választási kudarc ellenére tovább építik a szövetséget a Párbeszéddel, közösen küzdenek az önkormányzati választáson az ellenzék sikeréért.

A szőregi rém folytathatja a bevándorláspárti politizálást az EP-ben

Az MSZP is folytatja a bevándorláspárti politikát – reagált a Fidesz-frakció szombaton az MSZP sajtótájékoztatójára, melyen bejelentették, hogy a választmány döntése értelmében Ujhelyi István kapja az MSZP-Párbeszéd lista egyetlen európai parlamenti (EP-) mandátumát.

A Fidesz-frakció reagálásában az áll, „hogy Gyurcsányék mellett a szocialisták is folytatják a bevándorláspárti politikájukat az új Európai Parlamentben”. Hozzátették:

Ujhelyi István a magyar emberek akaratával szembe menve eddig is minden támogatást megadott a brüsszeli bevándorláspárti tervek megvalósításához.„
 
Horváth József György - ]]>www.888.hu]]>
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (1870) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Sport (729) Mozaik (83) Autómánia (61) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1571) Flag gondolja (33) Heti lámpás (244) Tereb (140) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (4864) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (652) Vetítő (37) Egészség (50) Történelem (14) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Nagyvilág (1452) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (491)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>