Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Orbánnak kuss lehetne a neve

Orbánnak kuss lehetne a neve

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Gréczy megfenyegette a miniszterelnököt.

Nem állhat valami jól az önkormányzati választásora készülődő ellenzék, ha Gréczy Zsoltnak, a DK parlamenti képviselőjének az Orbán-kormányt támadt fenyegetni kedve.

Ő ugyan ezt szép szóval történő figyelmeztetésnek hívja, de tudjuk, mi köze van a DK-nak a valósághoz. Szerintük a választások után a kabinet meg akarja nyirbálni a polgármesterek és az önkormányzatok jogköreit.

Leginkább az fájhat neki, hogy az önkormányzati cégeket esetleg az állam tarthatja majd ellenőrzés alatt, a települések költségvetését pedig az államkincstár készítheti majd el. Ha ebből egy szó is igaz lenne, akkor persze Gréczy helyében én is ideges lennék, hiszen az ellenzék nem azért akar győzni, hogy szolgálja a választóit, hanem azért, hogy az önkormányzatok költségvetését saját háborús céljaira használja a Fidesz-kormány ellen.

És azért, hogy Gréczy ennek a fake-newsnak minél nagyobb feneket kerítsen a médiában szavazatgyarapító szándékkal, nem átall úgy beszélni a miniszterelnökről, mint akinek a választások után önkormányzati ügyekben kuss lesz a neve. Emlékeznek, Karácsony a tavalyi választás napján fenegette meg Áder Jánost, nehogy Orbánnak merje adni a kormányalakítási jogot, ha a Fidesz nem éri el a többséget. Elérte… Hogy utána kinek lett kuss a neve, azt mindannyian tudjuk.  

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (276) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7091) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Sport (729) Gazdaság (689) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Autómánia (61) Jobbegyenes (2680) Történelem (16) Politika (1581) Mozi világ (440) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Flag gondolja (34) Irodalmi kávéház (529) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (145) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>