Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Újhelyi István újabb magyarellenes agymenése

Újhelyi István újabb magyarellenes agymenése

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A szoci EP-képviselőnek vajon mi fáj?

Megdöbbentő ]]>képmontázst tett közzé hivatalos közösségi oldalán]]> Újhelyi István, méghozzá épp a Nemzeti Összetartozás Napján. Az MSZP EP-képviselője ezen montázs egyik részére a trianoni országcsonkítást ábrázoló képet helyezte, alatta pedig egy olyan Európa térképet, melyen Magyarországot a kontinens többi államától elválasztva láttatta.

Ezzel a szöveggel: Ez is fájni fog.

Azt régóta tudjuk, hogy a hazai baloldal képtelen bármit is kezdeni a 98 évvel ezelőtt történtekkel, nekik a magyarság tragédiája nem sokat jelent, illetve valamit mégis: gyűlöletkeltésre, magyart és magyart egymás ellen uszításra mindig fel tudják használni nemzetünk szétszakítását. Valahogy mindig az ünnepek illetve gyásznapok késztetik őket az ilyen gyomorforgató, magyarellenes agymenésekre.

Ráadásul Trianon és az EU (De hogy kerül oda Bosznia, Montenegró, Koszovó, Macedónia és Szerbia?) ilyetén párhuzamba állítása már tényleg nem más, mint szándékos provokáció. Az egyik ugyanis egy közel 100 éve valóban megtörtént magyar sorstragédia, a másik pedig sugallat, a provokátor sötét, nemzetellenes vágyainak kivetülése.

Április 8-án a határon túli levélszavazatokból pontosan 0,55 százaléknyi arányban részesült az MSZP és a Párbeszéd közös listája.

Újhelyi legújabb otrombasága nem csak nemzeti tragédiánk iránti érzéketlenségének és tiszteletlenségének tökéletes bemutatása, hanem, érezve maga mögött a brüsszeliták (sorosisták?) támogatását, egy Magyarországgal, a magyarsággal szembeni konkrétan megfogalmazott fenyegetés, amelyre a magyar választók, reméljük, a következő választáson ismét csattanós választ adnak majd.

Ez pedig nem a magyarságnak fog fájni.

Juhász Attila - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Történelem (15) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Jobbegyenes (2581) Belföld (8) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Életmód (1) Tereb (142) Irodalmi kávéház (520) Mondom a magamét (6715) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (261) Sport (729) Kultúra (6) Politika (1581) Tv fotel (65) Gazdaság (676) Egészség (50) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>