Ma 2022 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Török Gábor szerint Orbán ravasz csapdát állított az ellenzéknek

Török Gábor szerint Orbán ravasz csapdát állított az ellenzéknek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hoppá! Ez átírhat minden forgatókönyvet.

Az elemző szerint ebből a csapdából úgy tudnának kimászni, ha nem támadnák a jelölést.

„Logikus és okos döntés. Amikor a választási kampány utolsó heteiben választ a parlament államfőt, akkor a döntés – és annak vitája – minden korábbinál erősebben a kampány része. Valószínűleg ezért is estek ki a népszerűtlen, megosztó és támadható jelöltek, még akkor is, ha a választás utáni politikai helyzetben a lojalitásuk miatt hasznosabbak lehettek volna Orbán Viktor számára” – áll Török Gábor gyors helyzetértékelésében, melyet a Facebookon tett közzé arra a hírre reagálva, hogy Novák Katalin válthatja Áder Jánost a Sándor-palotában. 

Török Gábor úgy véli, hogy „Novák Katalin nincs annyival lejjebb a lojalitási mutatón, amennyivel messze feljebb áll az eladhatóságin”.

„Egy magas labdával ma szegényebb lett az ellenzék, de kapott egy ravasz csapdát. Amiből szerintem csak úgy tudnának jól kimászni, ha váratlanul nem támadnák a jelölést” – véli az elemző.

Tanácsát úgy tűnik nem fogadja meg a baloldali összefogás, hisz a hírre egyaránt vehemensen reagált ]]>Jámbor András, aki a „rendszer nőre festéseként” írta le a jelölést,]]> Novák Katalint a szerb miniszterelnökhöz, Ana Brnabićhoz hasonlítva. ]]>Fekete-Győr András szerint Novák Katalin Orbán Viktor bábja,]]> és a NER-elit tagja, így nem fejezheti ki személye a nemzeti egységet. ]]>Véleményüket Márki-Zay Péter is osztja, ]]>aki posztjában Novák Katalint többek között „Orbán Viktoros fülbevalója” miatt is támadta akit felelősnek tart a „jogállam lebontásáért”

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Egészség (50) Autómánia (61) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6233) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2378) Életmód (1) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Történelem (15) Heti lámpás (260) Gazdaság (667) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Mozaik (83) Belföld (8) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>