Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Cseh Katalin bujkálása már cikibb, mint FeGyőr nyilatkozatai!

Cseh Katalin bujkálása már cikibb, mint FeGyőr nyilatkozatai!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Cseh Katalin hónapok óta hallgat, mint nyusziürülék a méhlegelőn.

„Cseh Katalin bujkálása már cikibb, mint FeGyőr nyilatkozatai! A magát a csalás elleni küzdelem baloldali élharcosának beállító Cseh Katalinról végleg lehullt az álarc: költségvetési csalás gyanúja, NAV házkutatás, OLAF-vizsgálat. Ezek nem politikai vádak.

Cseh Katalinról kiderült, hogy az általa vezetett cég és a családi cégük üzleti köre a hazai fejlesztési forrásokat, illetve az uniós támogatásokat rendszerszintűen megcsapoló céghálózatként működött.

Kiderült az is, hogy az a technológia, aminek a kifejlesztésére a Cseh Katalin vezette cég jelentős uniós pénzt nyert, már korábban is létezett, sőt a Cseh család vállalkozásához kapcsolódó céghálózaté volt! Cseh Katalin hónapok óta hallgat a súlyos kérdéseket felvető korrupciógyanús ügyben, mint nyusziürülék a méhlegelőn.

Itt nem egyszerűen Cseh Katalinról, még nem is csak a Momentumról, hanem a teljes magyar baloldal megmaradt politikai hitelességéről van szó! Cseh Katalinnak nem bujkálnia kéne, Cseh Katalinnak le kell mondania! Ennyi.”

Fotó: MTI/Kovács Attila

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Tereb (146) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Gazdaság (713) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Életmód (1) Történelem (18) Mozaik (83) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Politika (1582) Nézőpont (1) Belföld (11) Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7725) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>