Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Tíz éve nem praktizálhat a baloldal sztárorvosa

Tíz éve nem praktizálhat a baloldal sztárorvosa

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Itt az újabb bukta!

Falus Ferenc egykori ellenzéki főpolgármester-jelölt, a baloldali média kedvenc járványügyi megmondóembere egy évtizede nem rendelkezik orvosi engedéllyel.

Falus Ferenc volt országos tiszti főorvost széles körben aligha ebben a minőségében ismerjük, hiszen az ellenzéki összefogás jelöltjeként indult Budapest főpolgármesteri székéért is, a kampány közepén pedig egy vödör jeges vízzel öntette le magát.

Se szeri se száma Falus Ferenc megnyilatkozásainak a baloldali médiában, ahol rendszeresen kritizálja a kormányzat járványügyi intézkedéseit.

A szakértőként bemutatott Falusnak azonban több mint tíz éve, 2010 márciusában lejárt az orvosi működési engedélye, nem praktizálhat

– derül ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ]]>adatbázisából]]>.

Falus 1975-ben szerzett általános orvosi diplomát – az első két évet Moszkvában sikerült elvégeznie –, majd 1979-ben tett tüdőgyógyászati szakvizsgát. Magyarországon egészségügyi tevékenységet önállóan kizárólag az végezhet, aki az alapképesítés mellett érvényes működési engedéllyel rendelkezik. Falus Ferenc azonban nem dolgozhat orvosként, vagyis a betegek közelébe sem mehet – ]]>írja az Origo]]>.

Ez nem tartja vissza azonban a baloldalt és a hozzá kapcsolódó sajtóorgánumokat, hogy rendszeresen szakértőként hivatkozzanak Falusra, aki az ATV egyik adásában odáig merészkedett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök tehet arról, hogy járvány van.

]]>www.hirado.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Történelem (16) Mozaik (83) Kultúra (6) Tereb (145) Nézőpont (1) Gazdaság (689) Sport (729) Életmód (1) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2680) Mozi világ (440) Egészség (50) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (276) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7091) Politika (1581) Tv fotel (65) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (529)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>