Ma 2020 október 22. Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Szijjártó keményen kiosztotta a ballibeket

Szijjártó keményen kiosztotta a ballibeket

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Melyik munkát nem kellett volna elvégeznem?”

Szijjártó Péter reagált az őt érő kritikákra, amiért munkája ellátásához időnként igénybe veszi a Rendőrség helikopterét is.

„Ami pedig a hétvégén megjelent híreket illeti, látom, vannak, akik azt kifogásolják, hogy a Rendőrség (vagyis az állam) helikopterét használom néha, ha az idő szűkössége miatt másként nem tudom elvégezni a munkámat” – vezette fel a témát a külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter kérdést intézett azokhoz, akik emiatt kritikákat fogalmaztak meg vele szemben:

Nézzük a pénteki munkanapot. Melyik munkát nem kellett volna elvégeznem?

1. Nem kellett volna Budapesten tárgyalnom a Shell vezetőivel, és nem kellett volna bejelenteni hazánk első, nyugati vállalattal kötött, hosszútávú gázvásárlási megállapodását?

2. Nem kellett volna Nagykerekiben találkozni Románia külügyminiszterével és szállítási miniszterével, és nem kellett volna átadni a második autópálya-összeköttetést a magyar-román határon?

3. Nem kellett volna elmennem Nagyváradra találkozni a romániai önkormányzati választáson induló RMDSZ-es jelöltekkel, és nem kellett volna egyeztetni velük az erdélyi, partiumi magyarság jövőbeni támogatásáról?

4. Nem kellett volna Berettyóújfaluban találkoznom a Mezei-Vill Kft. vezetőivel és nem kellett volna bejelenteni egy több mint 500 millió forintos beruházást, mellyel száz munkahelyet megvédenek?

A miniszter kijelentette:

„Minimális földrajzi tudással belátható, hogy ehhez a naphoz kellett a helikopteres segítség is. Újra kérdezem: ezek közül melyik munkát nem kellett volna elvégeznem?”

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1452) Vetítő (37) Autómánia (61) Mozaik (83) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4868) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (652) Heti lámpás (244) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (491) Sport (729) Belföld (5) Politika (1571) Szépségápolás (15) Történelem (14) Flag gondolja (33) Tereb (140) Kultúra (6) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Jobbegyenes (1872)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>