Ma 2022 május 25. Orbán napja van. Holnap Fülöp, Evelin napja lesz.
Szélsőséges politikussal állt össze Erdélyben Márki-Zay Péter

Szélsőséges politikussal állt össze Erdélyben Márki-Zay Péter

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez valami elképesztő!

„Interjút készített a Kolozsvári Rádió a baloldal báránybőrbe bújt farkasával. A baloldal üdvöskéjévé vált, önmagát jobboldalinak nevező hódmezővásárhelyi polgármester szokás szerint hetet-havat összehordott és ismét hülyeségeket beszélt. Nehezen tudja feldolgozni, hogy az erdélyiek kikosarazták, mert felismerték a bunda alatt a farkast. Az interjúban elhangzottak csak tovább erősíthetik az erdélyiek és minden jobboldali magyarban azt a felismerést, hogy a polgármester bevisz a sűrűbe” – olvasható a 888.hu cikkében.

A cikket jegyző Zsigmond Barna Pál országgyűlési képviselő a beszélgetést többek közt így kommentálja: „A román állami finanszírozású kolozsvári rádióban érdekes módon a riporter elfelejtette megkérdezni, hogy hogyan vélekedik a jelölt szövetségeséről, a Székelyek Világszövetségéről. A magát demokratának prezentáló Márki-Zay úton-útfélen arra a Székelyek Világszövetsége nevű szervezetre hivatkozik, mint szövetségesére a nemzeti kérdésekben, amely finoman fogalmazva is kétes háttérrel rendelkezik. Olyan akciók fűződnek nevéhez, mint a székelyek önálló nemzetiségként való elismerésére irányuló népszavazási kezdeményezés, de időről időre Romániában is zavart keltenek, amikor népszámlálások időszakában indítványozzák, hogy önálló nemzetiségként ismerjék el a székelyeket. A szervezet alelnöke az a Csibi Barna, aki nyilvánosan elégetett egy Avram Iancut jelképező bábut és egy plakátot helyezett ki Csíkszeredában, az alábbi szöveggel: „Szégyelld magad, már megint zsidónál vásároltál!” Ez a csoportosulás a baloldal miniszterelnök-jelöltjének szövetségese, hivatkozási alapja nemzetpolitikai kérdésekben. És ezzel a teherrel osztja az észt.”

A további részletekről ]]>IDE KATTINTVA]]> a 888.hu oldalán olvashatnak.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Belföld (6) Életmód (1) Kultúra (6) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mondom a magamét (6072) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Gazdaság (664) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Heti lámpás (259) Jobbegyenes (2311) Irodalmi kávéház (513) Tereb (141) Sport (729) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Politika (1581) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>