Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
7bfb50363eaaa594833b3d5e4f955195.jpg

Soros és Simicska

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Gondoltad volna, hogy Soros és Simicska kéz a kézben fog trollkodni a kormány ellen?

Soros és Simicska két jóbarát. Nehezen lehetne őket ]]>Csintalansággal ]]>vádolni, holott külön-külön is nagy kópék ők.

Kezdjük Soros Gyurival

A Soros-féle Open Society honlapján azt olvashatjuk: „a szabad újságírás támogatása minden körülmények között”, ami szabad fordításban nagyjából annyit tesz: „Soros Gyuri érdekeinek támogatása minden körülmények között.”

Sorosnak csak Amerikában ]]>több mint 30 mainstream-nek számító hírportálhoz]]> van köze, többek között a Magyarországért annyira nem rajongó The New York Times, vagy Washigton Post is ha kell, a „szabad újságírást Soros Györgyöt támogatja”.

Soros jelenléte nem újkeletű a magyar médiapiacon sem. S.GY. nagykorú elkövető érdekeltségi körébe tartozik többek között az a Brit Media Befektetési Kft., amely ]]>az Origóra is bejelentkezett ]]>idén nyáron. Erről a Soros-közeli cégről egyébként akkor lehetett először hallani, amikor 40 millió forintot fektetett be a Klubrádióba.  De ehhez a szép és nagy magyar emberhez köthető az ]]>a Media Development Investment Fund (MDIF) is]]>, amelynek leányvállalata húszszázalékos tulajdonrészt szerzett a bevándorlás- és melegházasságpárti 444 hírportált kiadó cégben. S.GY 2012-ben a Magyar Narancsot kiadó kft.-be is bevásárolta magát, de már 2010-ben is 250 ezer dollárral támogatta a hitlerbajuszokhoz monomániásan vonzódó hetilapot. Mint ahogy Soros áldásos kezei vezetik a revolverlapként funkcionáló Átlátszó.hu-t is. Ők mindannnyian a „szabad újságírás támogatásáért” dolgoznak.

A Simicska-portfoliót még az óvodások is fejből fújják:

Hír TV, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, hogy csak a legütősebbeket soroljuk. De Lajos nem elégszik meg a saját felületeivel.

Mert az ugyebár még érthető is lenne, hogy az amerikai kitiltási botrány idején a Simicska-közeli Vida Ildikó, fokozva a zűrt, S.L. lapjában nyilatkozott arról, hogy ő az egyike az  amerikából kitiltottaknak (mialatt Goodfriend barátunk az amerikai „progresszív” adminisztráció utasítására a Soros-féle civil szervezeteket hergelve támogatta a kormány-elleni tüntetéseket), de az már tényleg elgondolkodtató, hogy Simicska a baloldal emblematikus lapját, a ]]>Népszavát kezdte el használni üzenőfüzetnek]]>,  s akkor a]]> kormányt geciző RTL Klubos Híradók instruálásáról]]> még egy szót se szóltunk.

De végül csak összenő, ami összetartozik.

Már a Magyar Narancs téli-tavaszi lapszámait olvasva is el-elmereng az ember, hogy aztán napokkal ezelőtt ]]>a bevándorlás- és melegházasságpárti 444 oszlassa el a szükségtelen kételyeket]]>.  A TV2 körüli simicskista kavarásba mindenkit megelőzve adják közre ]]>a 444-es fiúk a Simicska-féle nyilatkozatot. ]]>Van kérdés?

Azért lenne néhány:
Kitől kapják most akkor ezek a srácok-lányok a fizetésüket? Gyuritól vagy Luitól? Dollárban vagy Forintban?
Veszprémben vagy Washingtonban vannak-e az egyeztetések?
Miért nem írjátok le Simicskával kapcsolatban a két évvel ezelőtti jelzőiteket?
Miért nem születnek faszagányos kis oknyomozó riportok a Soros-érdekszféráról?

Köszönjük. Ennyit akkor a független és objektív újságírásról.

]]>www.888.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2786) Történelem (18) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7536) Szépségápolás (15) Tereb (146) Politika (1582) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (704) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Életmód (1) Egészség (50) Heti lámpás (312) Belföld (10) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>