Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Soros bérence lesmárolta a „konzervatív“ kormányfőt + videó

Soros bérence lesmárolta a „konzervatív“ kormányfőt + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Eltitkolt botrány az EU csúcson!

A sok eső közben kihasználom az időt, kimegyek a kertbe permetezni. Persze, hogy Józsi bá’ már éppen végzett. Mindig megelőz.

— Isten hozott idekünn a párában! — fogad barátságosan a kertészkedők világában.

— Adjon az Isten! … most már egy kis napsütést is.

— Éppen indulok befelé, de mondom, csak megjelensz te is, így hoztam neked még egy ínyencséget. Egy másik videót — mondja.

— Ínyencség, a Zelenszkijt megalázó videó után?

— Hiába hitetlenkedsz, ugyanott Kisinyovban, volt egy akkora botrány, hogy az én koromban hadüzenet lehetett volna belőle, de néhány egészséges pofon, becsületbeli ügy biztos… — és már veszi is elő a telefonját. — Na, ne mondja, azt meg már végképp mutatta volna minden csatorna — riposztolok, de sejtem, hogy hiába, mert az öreg soha nem beszél a levegőbe.

— Ide nézz! Az albán góré (Edi Rama — a szerk.), aki néhány héttel a csúcstalálkozó előtt még a Soros gyerek talpát nyalta, nézd hogy kapja le hátulról a Melonit egy csókra. Megtalálta a zsák a foltját!

— Ez nem semmi. És még a bulvár se vette észre? Ez meg hogy lehet? — hitetlenkedem.

— Adjuk csak össze a dolgokat, azonnal tiszta lesz. A Soros balkáni bérence nyomott egy csókot arra, akinek sikerült megoldania, hogy migránsok triplája érkezhessen Olaszországon keresztül Európába. Szerinted melyik újságíró mer bármelyikbe is belekötni? — kérdez vissza az öreg.

 

— Szerintem meg nyilvánosan, nyilvános eseményen, ha hátulról elkap és lesmárol valaki egy nőt, az meg nem pofonnal válaszol, akkor… , de ezt nem is folytatom, mert nagyon messzire mutatna — és tényleg nem találok szavakat.

— Én sem ragozom, mert téged vár a szőlő. Jó munkát fiam!

— Köszönöm, és a videót is! Permetezés közben még emésztgetem. Mekkora meló lehetett beépülni a jobboldalba, és tíz évig migráció ellenes dumát nyomni Olaszországban, amit egy ilyen összeborulás azonnal leradíroz? Vagyis leradírozna, ha az olasz, az albán, meg persze a világ fősodratú sajtója bemutatná és csámcsogna rajta, mert itt aztán volna min. De nem mutatja be, ami önmagában is sokat jelent.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Tereb (146) Sport (729) Gazdaság (711) Belföld (11) Történelem (18) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Heti lámpás (319) Jobbegyenes (2815) Kultúra (9) Mozi világ (440) Egészség (50) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Mozaik (83) Mondom a magamét (7657) Politika (1582)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>