Ma 2019 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Sargentini is felszólal a következő ellenzéki tüntin

Sargentini is felszólal a következő ellenzéki tüntin

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Összenő, ami összetartozik.

Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés jegyzője, Soros hű embere is ott lesz azon a brüsszeli (!) tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett keddre. Összenő, ami összetartozik.

A keddi brüsszeli tüntetés szervezője a RED - Radikális Európai Demokraták nevű szervezet, amit Ujhelyi István szocialista EP-képviselő alapított. Ám a nevetséges nevű (Radikálisan európai? Radikálisan demokrata? Vagy szélsőbalos??) szervezet mellett ott lesz mindenki, aki csak számít!

Képviselteti magát a Momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd, és persze ne hagyjuk ki az EP zöld frakciójában ülő sztárvendéget, Judith Sargentinit sem!

A rendezvény kedden délután ötkor kezdődik, ]]>ITT lehet csatlakozni a Facebook-eseményhez]]> egy kis mókázásért.

Ha van valami, ami miatt aggódhat a kormány, akkor minden bizonnyal ez lesz az. Végre egy olyan tüntetés lesz, ami nem kizárólag a belpestieknek szól, ezen ott lehet mindenki, akinek elege van már. Lassan ideje figyelni ]]>az olyan politikusokra, akik a saját követeléseiket sem ismerik, és elindulni Oroszországba]]>, mert kedden Brüsszelben kormányváltó hangulat lesz!

Most legalább világossá vált, miről is szól ez az egész...
 
Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (603) Nagyvilág (1300) Autómánia (61) Belföld (5) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Egészség (50) Történelem (3) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (454) Flag gondolja (32) Mozaik (6) Mozi világ (440) Tereb (125) Szépségápolás (15) Heti lámpás (199) Életmód (1) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (727) Mondom a magamét (3445) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (3) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1489)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>