Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
Varju László, a ripacs és Fekete-Győr András, a tudatlan

Varju László, a ripacs és Fekete-Győr András, a tudatlan

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Együtt a nagy csapat!

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke egy felkészületlen egyetemista hatását keltette a hvg-hu-nak adott interjúja során, hisz nem tudta felsorolni az ellenzék által követelt öt pontot, nem sokkal később pedig Varju Lászlóról, DK-s képviselőről ismét bebizonyosodott, hogy nem más, mint egy ZS-kategóriás színész.

Azt hihettük, hogy a mai délelőtt legnagyobb vesztese címet a rendőrt dobáló Fekete-Győr András fogja elvinni, aki elfelejtette az ötödik pontját az ellenzéki követeléseknek. A HVG újságírójának kellett emlékeztetnie a fiatal politikust a pártja által kitalált utolsó követelésre. Ez vizsgán egyes, választáson pedig kevesebb, mint öt százalék.

Idézzük:

„hvg.hu: Tudja fejből az öt pontot?

F-Gy. A.: A rabszolgatörvény visszavonása, kevesebb rendőri túlóra, független közmédia, a független bíróságok és… (hosszú csend)

hvg.hu: Csatlakozás az Európai Ügyészséghez. Majdnem ment fejből mind az öt. Ezt a Momentum találta ki?

F-Gy. A.: Igen. (...)” – olvasható az interjúban.

Fekete-Győr itt maga vallja be, hogy a pártja találta ki az utolsó pontot. Ennek ellenére szeretik úgy beállítani, mintha ez a "nép öt pontja" volna. Momentum egyenlő a néppel? Sosem.

Varju László bohóckodása

A 444 sorosista blog pedig felvételeket osztott meg, amint az MTVA biztonsági őrei küzdenek Varju Lászlóval. A képkockákon jól látszik, hogy a Varju László képviselő úgy dobja magát a padlóhoz, hogy azért sárga lapot érdemelne egy focimeccsen színészkedésért.

A felvételt természetesen átvette a haladó sajtó összes hazai képviselője. A DK-s hazugságokkal uszít, hogy őt földre vitték, a biztonságiak ugyanakkor egyáltalán nem erőszakoskodtak a politikussal, Varju kapaszkodik beléjük, ahogy az a felvételen is látható.

Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-féle párthoz tartozó politikus is olyan „k*rva erős" képeket szeretett volna viszontlátni, mint Bangóné Borbély Ildikó, aki az MTVA székházban ]]>alakított hatalmasat]]> több ellenzéki képviselővel.

Fekete-Győr tudatlanságánál és Varju ripacskodásánál még érdekesebb az, hogy a momentumossal készült interjú és a DK-s képviselőről készített felvétel is pont a spontánnak hazudott tüntetések délelőttjén jelenik meg, ahol a Soros Györgyhöz kötödő, Saul Alinsky módszereit magukévá tévő csoportok és az ellenzék fog tüntetni.

Véletlen lenne? Nem gondolnánk.

Kiss Adorján - ]]>www.figyelo.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7731) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozaik (83) Kultúra (9) Politika (1582) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Történelem (18) Autómánia (61) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Gazdaság (713) Egészség (50) Sport (729) Tereb (146) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>