Ma 2024 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Saját farkába harap a fekete kígyó


Saját farkába harap a fekete kígyó


Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogy is van ez?

Látszik a világban egy tendencia, ami arra felé mutat, hogy irtsuk ki a fehér embert.

Abból indultunk, hogy egy fekete bőrszínű, többszörösen büntetett kokaindíler nyakára rátérdelt egy fehér bőrű rendőr és meghalt. Szörnyűség, az elkövető megkapta büntetését, ahogy illik!

Majd szépen lassan a teljes világra rászabadulnak az erre az esetre hivatkozó szélsőbaloldali terroristák. Nem békésen tüntetők, nem csendesen megemlékezők, hanem a társadalom legalja, olyan csürhe, ami látszólag megfékezhetetlen. Nekik a rasszizmus-ellenesség azt jelenti, hogy a fehér ember (és történelme, és kultúrája, és bőrszíne) kiirtandó a Föld felszínéről – vélt, vagy valós sérelmeik alapján.

A múltat végképp eltörölni… Ismerős, ugye?

Hadd írjak pár érdekességet az elmúlt hetek történései alapján!

Az I. Seattle-i „népköztársaság” rendőrmentes hat háztömböt hirdetett, de fegyverrel védi a határait, ellenőrzik a belépőket, adót szednek az ott lakóktól és vállalkozóktól, a helyi vezér pedig megszervezte a rendfenntartó erőket (eddig azért küzdöttek, hogy oszlassák fel a rendőrséget).

Hogy is van ez? 

Egyszerű hatalomátvétel, tehát egy államszervezet ugyanúgy működik, mint a többi. Adalék: egy papot, aki be akart menni az autonóm zónába, az új védelmi erők ugyanúgy belecsavartak a betonba, ami ellen elvileg ők tiltakoznak. Hogy is van ez?

Az Egyesült Államokban tavaly 48 rendőrt öltek meg, közülük 7 volt afro-amerikai, 1 ázsiai származású. Kitalálják, hogy a maradék 40 milyen bőrszínű volt? Tüntetett valaki értük? Nem 1-ért, a 40-ért?

Az Egyesült Államok 330 millió lakosa 400 millió fegyvert birtokol, csoda, hogy néha a rendőrök keze megremeg a ravaszon, amikor egy egyszerű közúti ellenőrzés is lövöldözésbe fajulhat?!

A médiáról: amióta Európában is utcára szabadult ez a csürhe, megjelent az ellentábor is (magukat sokszor szoborvédőknek nevezik), érdekes, hogy a baloldali média miként tálalja –  akár egy mondatban is – a különbséget: a szoborlefejező, tomboló, autógyújtogató, rendőrverő, fosztogató elemeket „tüntetőknek” becézi, míg az ellenük felvonulókat „szélsőjobboldali huligánoknak”.

Hogy is van ez?

Közben egy világslágert készítő (Bad guy) fehér bőrű amerikai kislányról (Billie Eilish) kiderül, hogy semmit nem utál jobban, mint a fehér embereket. Hogy is van ez?

Majd a világ lenépszerűbb írónőjétől is – J.K. Rowlingtól, a Harry Potter alkotójától – elhatárolódnak a könyvei alapján forgatott filmek színészei, mert meg merte fogalmazni, hogy csak a nők tudnak menstruálni.

Hogy is van ez?

 Végül, csak annyit ajánlanék mindenkinek, aki ezeket a történéseket látja, olvassa, hogy gondolkozzék el a nagyszerű ókori római filozófus (Seneca) kérdésén: Cui prodest? (Kinek áll ez érdekében, kinek a hasznát szolgálja, ki nyer vele?)

U.i.: Közben a Seattle-i autonóm újnépköztársaság újvezéréről, Raz Simone-ról kiderült, hogy pár éve a közösségi médiában gyalázta az LMBTQ-közösséget. Hogy is lesz ez?

Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (305) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (698) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Sport (729) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Tereb (146) Politika (1582) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Kultúra (6) Mondom a magamét (7422) Belföld (10) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Jobbegyenes (2761) Szépségápolás (15) Történelem (17) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (535)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>