Ma 2024 április 20. Tivadar napja van. Holnap Konrád napja lesz.
86c82d0e284bf5ebf44f4ae924b379d5.jpg

Rend a lelke...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A politikailag korrekt beszéd és hallgatás elfedi, ami a Charlie Hebdo-féle ügy óta nyilvánvaló: a bevándorlók szélsőséges elemei között előfordulnak generációkon át alvó ügynökök; a jelenség, a rendfenntartás tehát a szokott individualista szemlélettel nem kezelhető.

Felértékelődött a rend Európában – nyilatkozta Pintér Sándor, s nem kell ahhoz belügyminiszternek lenni, hogy belássuk: megállapítása korántsem légből kapott. Magyarországon azonban feltűnően sokan vannak más véleményen – s aligha véletlen, hogy jobbára baloldaliak és liberálisok. A bevándorlásügyben megnyilvánuló széplelkekre gondolok, akiknek a jelek szerint fogalmuk sincsen, miféle világban élnek. Biztos távolságban a történésektől, körömszakadtáig ragaszkodnak a régi klisékhez a multikultiról meg a békés egymásban (s nem egymás mellett) élésről – eközben a radikális iszlám nevében és jegyében egyszerre, egy napon öldököltek három földrészen: Ázsiában, Afrikában és Európában.

]]>]]>

]]>]]>

]]>]]>

 Fotók: Kőszeghy Ábel (Alfahír)

 Ilyenkor jön az a szöveg, hogy a népvándorlás alanyai is emberek, be kell fogadnunk és el kell tartanunk őket – ám az öntudatos adatvédők bizonyára lila fejjel kelnének ki magukból, ha valaki meg merészelné tudakolni a hazánkba tóduló tömegektől, vajon milyen hitkörhöz tartoznak. Jó, valószínűleg vannak az útra kelők között szíriai keresztények is, de például a koszovói albánok között aligha Krisztus követői dominálnak. Olaszországban már fogtak olyan ügynököt a tengeren átevickéltek között, akit az Iszlám Állam képezett ki; s egy újabb nagy-britanniai dzsihadista merényletnek is hajszál híja volt, ha a derék terrorista aktivisták nem épp egy bulvárlap beépített ügynökét próbálják az akcióra beszervezni.

A politikailag korrekt beszéd és hallgatás elfedi, ami a Charlie Hebdo-féle ügy óta nyilvánvaló: a bevándorlók szélsőséges elemei között előfordulnak generációkon át alvó ügynökök; a jelenség, a rendfenntartás tehát a szokott individualista szemlélettel nem kezelhető. Nem beszél például itthon senki arról sem, hogy Franciaországból a zsidók a tettleges antiszemita megnyilvánulások (nem holmi beszólások, hanem zsinagógaégetések és gyermekek elleni merényletek) miatt mind nagyobb számban alijáznak Izraelbe. Ha a nyakló nélküli bevándorlás gyakorlatát követjük, könnyen importálhatjuk ezt a problémát (robbantottak már ferihegyi transzferbuszt); s akkor felvirrad a napjuk a zsidóüldözést szondázó tengerentúli szervezeteknek, amelyek nyilván nem térnek ki arra, hogy a mostani kerítésellenzők, öblösen vasfüggönyözők egyúttal antiszemiták is volnának.

Megismétlem: a régi szépelgő sémák immár nem működnek többé. Magyarország periferikus elhelyezkedése ellenére mindeddig Európa egyik legbiztonságosabb állama volt, de az identitását lassan feladó unió (amellyel a hagyományosan leleményes görögök is hónapok óta szórakoznak) magával ragadhatja a saját bizonytalanságába. A magyar kormány (melynek felelős kabinetként még e posztmodern szövetség széthullásával is számolnia kell – ezt nem én mondom, hanem a nagy stratéga, a korábban a nyitott Európát hirdető amerikai Soros György) vért izzad, hogy megálljt parancsoljon a folyamatnak, amely hazánkat – Olaszország mellett – Európa Törökországává, egyetlen nagy menekülttáborává teszi. Jól látható, hogy a dublini egyezmény mögé bújva minden tagállam a saját érdekeit védi Németországtól Franciaországig; nem is szólva a külső határokkal nem rendelkező „kishuncutokról” Ausztriától Szlovákián át Csehországig, melynek csupán Shakespeare ajándékozott tengert. Mindeközben a kormányellenes sajtótájékoztatót tartók szemforgatóan a keresztényiességre hivatkoznak, s el sem tudják magukat képzelni a strandon lemészárolva vagy a fejüket egy kerítésre tűzve.

Rend a lelke mindennek – hirdeti a magyar szólás. A magyar nép eszerint – pfuj, pfuj! – eredendően rendpárti. De ha a fejekben nincs rend, Isten kegyelmezzen nekünk!

Csontos János - ]]>www.napigazdasag.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Tv fotel (65) Autómánia (61) Belföld (11) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Egészség (50) Sport (729) Nagyvilág (1310) Gazdaság (705) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Tereb (146) Történelem (18) Mozaik (83) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7549) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2789) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>