Ma 2024 április 16. Csongor napja van. Holnap Rudolf napja lesz.
Az interjú, amely politikai hullaházba zárta Magyar Pétert

Az interjú, amely politikai hullaházba zárta Magyar Pétert

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A politikai hulla még mozog, beszél, fenyeget, újabb tüntetést szervez, ám veszélyt már csak a baloldalra jelent.

Megrendítő interjú volt. Még két nappal a megtekintése után is a hatása alatt van az ember. Előjönnek képek, ahogyan Varga Judit a könnyeivel küzd. S előjönnek ]]>mondatok]]>, amiket egykori férje szegezett neki: „Sírjál csak, majd elmegy a tejed!” és „Börtönben fogsz megrohadni.” Meg amit a gyerekeknek vetett oda Magyar Péter: „A mama tönkretette papát, úgyhogy a papa most mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni.” 

Van ilyen? Előfordulhat-e olyan helyzet, hogy anyósék ott vannak vendégségben, te meg fenyegetően, konyhakéssel a kezedben járkálsz a házban, mint egy családirtásra készülő pszichopata? Megeshet-e olyan, hogy a várandós feleségedet nekilököd a falnak? Amelyben az édesanya ráadásul egy miniszter? Letaglózó a fölismerés: igen, elő. Ráadásul ez a volt miniszter egy kedves, szelíd, mosolygós nő, s nem egy kidagadt nyaki ütőerekkel üvöltöző, elviselhetetlen Szabó Tímea. Így még inkább érthetetlen az a pokoli bánásmód, amelyben része volt Varga Juditnak. 

Az interjúból körvonalazódik: Magyar Péter, amikor éppen rohama volt, lelkileg megnyomorította, fenyegette, zsarolta, pszichés terrorban tartotta a feleségét. Magyarország akkori igazságügyi minisztere gyakorlatilag a szőnyeg alatt közlekedett odahaza, hátha akkor abbamarad a bántalmazás, lecsillapszik a beteg. A fizikai bántalmazás nem a legdurvább része a történetnek. A szavak, a pszichés terror, a becsmérlés, a másik folyamatos megalázása – ezek sokkal súlyosabb sebeket ejtenek, mint egy könyv vagy egy övcsat. 

Az interjú óta klinikai szakpszichológusok is megszólaltak. Azt mondják: Varga Judit beszámolója élményszerű, hiteles volt. Ilyen történetet kitalálni, részletekbe menően így előadni nem lehet, csak ha valóban keresztülmentél rajta. Balos jogvédők a Partizánban ugyancsak jelezték: az exminiszter szavait hitelesnek tartják.

Érdekes. Magyar Péter azzal fenyegette az országot, hogy atomot dob a kormányra. Ehelyett azt a saját feje búbjára ejtette. Magyar Péter morálisan és politikai értelemben immár egy hulla. Csak még nem hajlandó tudomásul venni. Mint a Böszme Őszöd után. Kapálózik, vonaglik, mint egy partra vetett angolna. Innen nincs visszaút, ebből még nyilvános bocsánatkérések, gyónások során át sem vezet ösvény a miniszterelnöki székig. Persze, eszében sincs megvallani a bűneit. Tagad, fenyeget, zsarol tovább. Rengeteg pénzt és politikai haditechnikát toltak mögé valakik (na kik?), eszébe sincs ezeket veszni hagyni.

Azt, hogy politikailag ily hamar jobblétre szenderült, Magyar Péter csakis önmagának, a saját gőgjének köszönheti. Ő kezdte a volt feleségét nyilvánosan sértegetni, ő említette először (elővágásként) a bántalmazásos történetet, mikor még a nyilvánosságnak fogalma sem lehetett róla. Azt képzelte, így majd nem jön elő, megúszhatja. Ám a ]]>HVG kijött a rendőrségi jegyzőkönyvvel]]>, hiszen nyilván őket is a „Tóni fizeti”. (Atyaég, milyen beteg ez is!) Aztán ő hozott nyilvánosságra egy sunyiban rögzített hangfelvételt a feleségéről, ami olyan minősíthetetlenül aljas gaztett, hogy nincsenek is rá megfelelő jelzők. Ezek után törvényszerű volt, hogy a család becsületének védelmében Varga Juditnak ki kell állnia, el kell mondania az igazságot. Azt, hogy min ment keresztül a család éveken át Magyar Péter beteges viselkedése miatt.

 

A kihívásokkal küzdő Magyar Péter-rajongóktól kérdezem: ha messiásuk tényleg egy morális fárosz, akkor miként hallgathatta le a feleségét? Ép elméjű, normális erkölcsű ember nem tesz ilyet. Ám ha már volt olyan hüllő, hogy megtette, miért nem hozta egyből nyilvánosságra? Ez ugye, „erkölcsi” kötelessége lett volna – már ha igaz lenne bármi abból, hogy a felvételen súlyos állítások vannak. (Pedig a fenét. Abból mindössze annyi derül ki, hogy valakik szerettek volna kihúzatni egy-két nevet ügyészségi iratokból – ha történt ilyen, az elítélendő –, ám nem sikerült, mivel az ügyészség független. Így mostantól azt sem szajkózhatja senki, hogy Polt Péter kézivezérli az ügyészséget.) 

De Magyar Péter nem állt elő a felvétellel, hanem még egy évig zsarolta a feleségét. Ami bűncselekmény. S ha olyan csodálatos figura ez a Péter, akkor a felvétel elkészülte után miért nem lépett ki a NER-ből? Miért markolta föl továbbra is a havi nettó négy és fél milliót ez a Grál-lovag? (Amely álomállásokat egyébként azoknak köszönheti, akiket most éppen hátba szúr.) 

Fölteszem, ha Sztálin előmászna a kriptából, és Orbán bukását ígérné, a Magyar-hívek őt is éltetni kezdenék. Bárki, csak Orbán ne. Szállja meg az országot a NATO, csak Orbán ne. Ne legyen olimpia, hogy Orbán ne örüljön. És így tovább. Ez egy beszűkült, degenerált tudatállapot, amely orvosért, pszichiáterért kiált. Nem csoda, hogy odavannak Magyar Péterért. Hasonló a hasonlónak örül.

Tán egyszer majd azt is megtudjuk, ki szervez a háttérből, ki fizeti a színpadot, ki babrál a Facebook- és YouTube-algoritmusokkal, hogy lassan már Pakisztánban is Magyar Péter böfögéseit olvashatják. (Miközben az összes jobboldali médiumot virtuális gulágba zárták Zuckerbergék.) 

Magyar Péter politikai hullája még mozog, beszél, fenyeget, újabb tüntetést szervez. Ám a nemzeti oldalra veszélyt többé már nem jelent. A sorok itt összezártak. Ha Kennedy gyilkosát leplezné le a következő titkos hangfelvétel, bigott hívein kívül akkor sem hinne neki senki. Ő egy beteg ember, aki a feleségével kegyetlenkedett, tönkretette a családját. Magyar Péter immár a baloldal kolonca.

Pilhál Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Életmód (1) Kultúra (7) Tereb (146) Gazdaság (704) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7536) Autómánia (61) Jobbegyenes (2786) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Belföld (10) Titkok és talányok (12) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Tv fotel (65) Történelem (18) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>