Ma 2020 február 28. Elemér napja van. Holnap Anonymus napja lesz.
Keményen beleszállt Orbánba a hírhedt SZDSZ-es figura

Keményen beleszállt Orbánba a hírhedt SZDSZ-es figura

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Orbán kevésbé intelligens, mint Kádár János...

Hatalmasat ment az egykor az SZDSZ-holdudvart erősítő Vajda Mihály: azt állítja, a Fidesz vezetői semmibe veszik a kultúrát, utálják a „nadrágos embereket”, egyébként pedig nem is annyira gonoszok, mint amennyire bunkók...

„Horthyhoz legföljebb politikai külsőségekben [hasonlít]. Kádárhoz pedig annyiban, hogy okos és erős és határozott és autokratív személyiség, mint az első titkár, de kevésbé intelligens, ami abban is megnyilvánul, hogy egyre nívótlanabb emberekkel veszi körül magát. Mára elhitte, hogy mindent ő tud a legjobban, és csak zavarná a sok okoskodó.”

A marxista Lukács György tanítványa, az egykoron az SZDSZ szellemi holdudvarához tartozó Vajda Mihály balliberális filozófus a ]]>24.hu-nak]]> fakadt ki csúnyán a jobboldalról, például arról miben hasonlítható Orbán Viktor Horthy Miklóshoz és Kádár Jánoshoz. A nagyinterjúban így gúnyolódik a miniszterelnökön: „tán tényleg az lenne a jó, ha megkoronáznánk Orbánt, megnyugodna. Lennének alatta főhercegek, alhercegek, hűbérlánc, restaurálnánk a feudalizmust.”

Pintér M. Lajos - ]]>https://csakegymondat.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (481) Nagyvilág (1446) Gasztronómia (539) Sport (729) Mondom a magamét (4342) Belföld (5) Tv fotel (65) Kultúra (4) Gazdaság (640) Történelem (13) Mozaik (42) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (37) Mozi világ (440) Jobbegyenes (1696) Egészség (50) Tereb (139) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Heti lámpás (232)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>