Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
Puzsér Róbert nagyon keményen beszólt Gyurcsánynak

Puzsér Róbert nagyon keményen beszólt Gyurcsánynak

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Magára gyújtotta a balliberális törzsek szálláshelyét, csak romok maradtak

Két évtized arra, hogy a két oldal megbékéljen vagy konszenzust találjon, akár annak a konszenzusát, hogy négyévente váltják egymást a hatalmon – mondta Puzsér Róbert a ]]>SpiritFM]]> Önkényes mérvadó című műsorában Csízi Ágnes azon felvetésére reagálva, hogy nehéz elképzelni azt, hogy ha egy háztartáson belül élnek két ellentétes politikai oldal szimpatizánsai, azok vita nélkül tudnak élni. – Ma már gyakorlatilag a mindenre ugrás és a teljes gyűlölködés és acsarkodás szintjére jutott el mind a két oldal – tette hozzá Csízi Ágnes.

Puzsér Róbert szerint ezt elsőként Gyurcsány mondta fel, amikor 2006-ban elcsalta a választást, eltitkolta a költségvetés adatait meg az államháztartási hiányszámokat.  

Még az Európai Uniónak is hazudott, a társadalomnak hazudott, így választottak a magyarok 2006-ban

– mutatott rá a publicista. Szerinte ennek a következménye lett az, hogy a magyarok azt mondták: az inga olyan mértékben leng majd át a túloldalra, hogy azt már meg is fogja tartani Orbán Viktor azon az oldalon. 

 

– Most pedig már hiába kap a fejéhez a liberális értelmiség, hogy át kellett volna adni a hatalmat, de nem lehetett, mert kellett a minden, kellett az egész ország – mondta. 

Puzsér Róbert szerint attól nincsen ellenzék, Gyurcsány magára gyújtotta a balliberális törzsek szálláshelyét, ezért ott csak romok vannak. 

Mint arról lapunk korábban már beszámolt, a Demokratikus Koalíció elnöke a hétfői parlamenti felszólalásában azt ismételgette, hogy az országnak ]]>Dobrev-kormányra]]> van szüksége.

– Az ellenzéki oldalon ekkora politikai túlkínálatra még soha nem volt példa, amellyel a komolytalanságát és a kormányzóképesség hiányát mutatja a baloldal – mondta korábban lapunknak Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője. Egyedül Gyurcsány Ferencnek van válasza: uralni a baloldalt, és letolni mindenkit a pályáról – mutatott rá a szakértő. 

Borítókép: Puzsér Róbert (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Vetítő (30) Sport (729) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Politika (1581) Autómánia (61) Belföld (10) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Egészség (50) Heti lámpás (282) Mondom a magamét (7262) Jobbegyenes (2724) Történelem (16) Irodalmi kávéház (531) Kultúra (6) Tereb (146) Gazdaság (694)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>