Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Putyin újabb, döbbenetes titka lepleződött le

Putyin újabb, döbbenetes titka lepleződött le

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Erre még a brit titkosszolgálatok sem voltak felkészülve.

Térdre kényszerültek az oroszok a nyugati szankciók miatt, ez vitathatatlan, már az űrhajóikba is csak úgy tudnak mikrocsipeket szerezni, ha azokat kiszerelik a használt mosógépekből. ]]>Ahogy korábban megírtuk]]>, egy ilyen, hibrid meghajtású űrhajóval fogta menekülőre a többször is többféle betegségben meghalt Putyin.

Ami viszont azóta történt, arra még a brit titkosszolgálatok sem voltak felkészülve. Közismert, hogy Putyin szívügye a Moszkva–Szentpétervár gyorsvasút kiépítése, amellyel csaknem a felére csökkenthető az utazási idő a két város között. A projekt elindításáról maga az orosz elnök beszélt Moszkvában az új MCD-3 metróvonal átadóján.

Csakhogy a gyorsvasúthoz mikrocsipek is kellenek, akárcsak az űrhajókba. Azok pedig erősen fogytán vannak. A mentő ötlet végül egy fiatal orosz akadémikustól jött.

Putyinról közismert, hogy nagyon szereti a kutyákat, gyakran fotózkodik velük, sőt néhány behódolt politikustól kap is ajándékba egy-egy kutyust. Nem véletlen, hogy néhány évvel ezelőtt Putyin és Gyurcsány barátságát is egy kutya társaságában pecsételték meg.

Mindez azonban csak álca volt, színtiszta konspiráció. A kutyák csak egyvalami miatt kellettek Putyinnak.

Mikrocsip van bennük, és Gyurcsány „Kollaboráns” Ferencen keresztül jutnak el az oroszokhoz.

Tóth Tamás Antal - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Heti lámpás (281) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Flag gondolja (34) Mondom a magamét (7244) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Történelem (16) Belföld (10) Vetítő (30) Jobbegyenes (2721) Gazdaság (693) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Tereb (146) Életmód (1) Kultúra (6) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (531)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>