Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
Rákay Philip: Az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

Rákay Philip: Az egész életed egy ordas hazugság, Feri...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hú, ebből balhé lesz!

A médiaszakember így fogalmazott a közösségi oldalán megjelent bejegyzésében:

„Hosszan ragozhatnám a trükkök százait, amelyeknek köszönhetően az lettél, aki. Mesélhetném, hogy elkötelezett, az eszmében és a pártban hívő, karrierista ifjú komcsiból hogyan lettél kamudiplomás »üzletember«, aki persze mindig jókor volt jó helyen, aki mindig puhára esett.”

„[…] a számotokra nagyszerű üzletek, amelyek egytől egyig arra az ócska, rablóprivatizációs modellre épültek, hogy a 80-as évek közepétől, az elvtársi, legbelsőbb kör által tökéletesen ismert értékű és forgalmú nagy, állami cégeket hogyan kellett látszólag lepusztítani, alulértékeltetni, majd fillérekért kimazsolázni, és végül százszoros profittal továbbadni. Ez a ti nagy tudományotok, Feri.”

„Napestig lehetne sorolni, milyen tempóban és stílusban adtátok el még az állami »családi ezüstöt« is, gondoljunk csak például a közműcégek elherdálására, ami nem pusztán gazdasági, de nemzetstratégiai szempontból is soha el nem évülő, a magyarság ellen elkövetett, aljas bűncselekménnyel ér fel.

Amikor 2010-ben az Orbán-kormány átvette az ország vezetését a Gyurcsány–Bajnai-korszak után, az állami tulajdonban lévő vagyonelemek értéke nagyságrendileg tízezermilliárd forint volt. Ma körülbelül húszezermilliárd!

Magyarán: Orbán Viktor és kormánya tíz év alatt – a soha nem látott léptékű országépítés, a világon egyedülálló családtámogatási modell bevezetése, az elképesztő adócsökkentés, a nemzeti aranytartalék harmincszorosára emelése stb. mellett – megduplázta az állami vagyont!!!

És ezek után, Gyurcsány, még te merészelsz lopással vádaskodni,

börtönnel fenyegetni, s azt ordítani a Parlamentben, hogy majd amikor ti jöttök, akkor a mai kormánynak nem lesz kegyelem…”

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7091) Politika (1581) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Kultúra (6) Jobbegyenes (2680) Mozaik (83) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (689) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Belföld (10) Nézőpont (1) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (145) Irodalmi kávéház (529) Történelem (16) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (276)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>