Ma 2024 július 23. Lenke napja van. Holnap Kinga, Kincső napja lesz.
Putyin, a kemény fiú

Putyin, a kemény fiú

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Putyin feltétlen hívei, az Éjszakai farkasok...

Putyin feltétlen hívei, az Éjszakai farkasok a Krímben mutatták meg a Moszkvában a rendszer ellen tüntetőknek is üzenve, hogy miként kell viszonyulni Oroszországhoz.

Miközben szombat délután Moszkva központjában több tízezren tiltakoztak a rendszer ellen, Vlagyimir Putyin nem zavartatta magát, és a szevasztopoli motoros találkozón tette tiszteletét. E fellépésnek az adott körülmények között üzenet értéke is van, amelyet úgy fogalmazhatunk meg, hogy amíg a puhány liberálisok megpróbálják felforgatni az ország rendjét, addig a hazát minden körülmények között megvédeni kész kemény férfiak, az igazi patrióták a Krímben ünnepelnek. Ahogy rövid beszédében Putyin utalt rá, megmutatják, hogyan kell viszonyulni Oroszországhoz.

Putyin immár visszatérő vendége a szevasztopoli motoros találkozóknak. A mostani 10. összejövetelen is ott volt. Az izzasztó hőség ellenére fekete farmerben, fekete pólóban és fekete bőrdzsekiben. Ahogy azt kell. Az elnököt a kemény fiúk nagy izgalommal várták és dudálással köszöntötték. Putyin a Babilon árnya címmel rendezett találkozó fő szervezőjének, az Éjszakai farkasok motoros klub vezetőjének Alekszandr Zaldosztanovnak, azaz a „Hirurgnak” (sebész) a kíséretében egy orosz zászlóval feldíszített oldalkocsis Uralon haladt a menet élén. Mögötte az ülésen a szevasztopoli megbízott kormányzó Mihail Razvozsajev, míg az oldalkocsiban a Krím vezetője Szergej Akszjonov foglalt helyet. S míg Putyin egyáltalán nem rítt ki a zord motorosok közül, addig kísérői láthatóan idegenül mozogtak a fesztiválon.

Putyin egyúttal választ adott a miniszterelnökké kinevezésének 20. évfordulóján a rendszeréről megjelent elemzésekre is. A lassan két évtizede regnáló rendszert ugyanis érzékletesen megjeleníti az orosz zászlóval vonuló kemény motorosok között az Uralon fekete dzsekiben feszítő Putyin.

Stier Gábor - ]]>https://moszkvater.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (9) Mozi világ (440) Sport (729) Nézőpont (1) Tereb (146) Politika (1582) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Heti lámpás (322) Gazdaság (713) Egészség (50) Mozaik (83) Belföld (11) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2825) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7725) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Történelem (18) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>