Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Donáth László a vékony, fiatal női dolgozókra „vadászott”

Donáth László a vékony, fiatal női dolgozókra „vadászott”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Erről számolt be a Tények, mely szerint a volt MSZP-s képviselő rendszeresen simogatta, tapogatta a női dolgozókat.

A ]]>Tények ]]>szombat esti adásában közöltek újabb részleteket Donáth Lászlóról, korábbi MSZP-s politikusról, egy budapesti szeretetotthon evangélikus lelkészéről. A Momentum politikusának, Donáth Annának az apja úgy tudni, hogy éveken át zaklatta a női dolgozóit, Donáth-tól az egész intézmény félt. Az egyik zaklatott nő férje a műsornak nyilatkozva elmondta, hogy a felesége szerette a munkahelyét és a felettesei is meg voltak elégedve a munkájával.

Közel három évig dolgozott az intézményben, én két évig ezekről (a zaklatásokról –a szerk.) nem is tudtam. Nekem otthon sem merte elmondani. Onnan jöttem rá, hogy valami nem stimmel, hogy már félve ment be a munkahelyére„

– mondta a zaklatott feleség férje, aki szerint, ha a párja már tudta, hogy a volt MSZP-s politikus férje fog istentiszteletet tartani, akkor már remegve kelt fel reggel és míg autóval munkába vitte, a nő végig remegett, mi vár majd rá a munkahelyén.

Aztán a zaklatás egy nap fizikai erőszakká változott. A Tények szerint a lelkész egy takarítóeszköz miatt támadt a nőre, aki azonnal felhívta a férjét az eset után.Elmondta neki, hogy

Donáth rátámadt és a nyakánál fogva fojtogatta, mint a filmekben.

Ezt állítólag a lelkész felesége is végignézte, mégsem tett semmit. Az áldozat hiába jelezte főnökeinél, mi történt, az ügyből nem lett semmi, ki sem vizsgálták, mit tett Donáth László, nem lett felelősségre vonva. Az eset után az áldozat orvoshoz fordult, így vizsgálat is bizonyítja a nő állításait. Ezután megtették a rendőrségen a feljelentést, akik nyomozást is indítottak a momentumos politikus apja ellen.

Nemrég egy másik áldozat is megszólalt, ő lapunknak mondta el, miket kellett átélnie. A részleteket ]]>IDE ]]>kattintva találod!

Bokor Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Tv fotel (65) Történelem (15) Heti lámpás (259) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Belföld (7) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1465) Jobbegyenes (2339) Mozaik (83) Mondom a magamét (6142) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Gazdaság (665) Gasztronómia (539) Tereb (141) Kultúra (6) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Sport (729) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>